Annonce
Vesterhavsposten

Davidsens Tømmerhandel i Nørre Nebel satser på stor grillafdeling

Butiksassistent Kari Villumsen i Nørre Nebels nyåbnede Webergrillcenter i Davidsens Tømmerhandel Nørre Nebel. Fremover vil der være grillkurser og andet inspiration at hente tiltænkt både lokale og sommerhusejere. PR-Foto
Fremover vil der løbende blive holdt grillkurser i Davidsens Tømmerhandel med inspiration, tips og tricks til sommerklassikeren over dem alle - grillmad.
Annonce

Nørre Nebel: Davidsens nyåbnede tømmerhandel i Nørre Nebel byder på værktøj, maling og diverse byggematerialer, men mange lokale grillkonger bliver garanteret glade for at høre, at Davidsens Tømmerhandel i Nørre Nebel også har et stort Weber grillcenter. Et rent slaraffenland for en grillentusiast.

På trods af Covid-19 har man i Davidsens Tømmerhandel allerede haft travlt siden relanceringen af butikken den 30. marts med at assistere både lokale og mange sommerparate sommerhusejere, lyder det i en pressemeddelelse fra Davidsens Tømmerhandel.

- Udeliv og sommerhus er nærmest udadskillelige ting, derfor er det et perfekt match at etablere Danmarks største Weber World Store i Nørre Nebel-afdelingen, hvor vi allerede på kort tid har haft mange grillglade mennesker forbi, siger Johnny Schøler, trælastchef i Davidsens Nørre Nebel.

Davidsens Tømmerhandel vil i samarbejde med Weber afholde forskellige arrangementer året rundt. Blandt andet grillskole fast to gange årligt, hvor der tilbydes et tretimers grillkursus. Undervisningen foregår med grillkokke som undervisere, og der tages afsæt i sæsonens menuer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Lokal dyrepark findes det?

Annonce