Annonce
Vesterhavsposten

Davidsens Tømmerhandel springer over den sorte fredag

Trælastchef Jørgen Rindom Søndergård i Nørre Nebel lover stort restsalg inden jul, men Davidsens Tømmerhandel springer over black friday i år. Privatfoto
I Nørre Nebels nye byggemarked og trælasthandel er der til gengæld stort restsalg inden jul.
Annonce

Nørre Nebel: Langt de fleste butikker i Nørre Nebel holder åbent fra klokken 10-20 til black friday på redag den 29. novmeber, oplyser Bente Møller fra Nørre Nebel Handels- og Håndværkerforening. Det er ikke alle byens butikker, der når at være med til tilbudsdagen over dem alle black friday.

I byens trælasthandel, der indtil den 7. oktober lød navnet Optimera, men nu er overtaget af kæden Davidsens Tømmerhandel, er der en større ombygning og udbygning i gang.

- Nu, hvor vi er blevet overtaget af Davidsens, udvider vi sortimentet og ombygger i stor stil, så vi kan få plads til blandt andet mere udstilling, siger trælastchef Jørgen Rindom Søndergård, som regner med, at det hele er står klart til foråret.

- Der kommer også nyt butiksinventar i forbindelse med ombygningen og i øvrigt rigtig mange nye ting i sortimentet. Blandt andet en stor Weber Grill-afdeling, siger Jørgen Søndergård og fortsætter:

- Indtil, det hele er på plads, kan man bestille, lige hvad man vil og har brug for på vores hjemmeside og hente varerne i Nørre Nebel, det kompenserer lidt for, at vi ikke har alle varerne hjemme endnu i vores trælasthandel.

Det kan godt være, at der ikke er black friday i Davidsens Tømmerhandel, til gengæld varsler Jørgen Søndergård, at der er udsalg i trælasthandlen i uge 49 og 50.

Om Davidsens Tømmerhandel A/S

- Davidsens Tømmerhandel er en 100 procent familieejet handelsvirksomhed inden for trælast og byggemarked.

- Selskabet har i dag 23 afdelinger i hele landet.

- Davidsens Tømmerhandel har eksisteret i 75 år.

- På landsplan er der cirka 1000 medarbejdere, hvor af de 11 arbejder i Nørre Nebel.

Kilde: www.davidsens.as

Fra Optimera til Davidsens Tømmerhandel. Den nye butik og hele konceptet står klar til foråret i Nørre Nebel. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Vikingemad på Bork Havn

Annonce