Annonce
Vesterhavsposten

Der er smil på læben og rytme i blodet, når der danses til tidens hits på Vejers Strand

Med den skønneste udsigt til blæst, sand og vand undervises der i forskellige holdsport på Vejers Strand over sommren. Privatfoto.
Det er for alle, og programmet varierer i feriesæsonen
Annonce

Vejers: Instruktør i sporten Hit Fit Dance for foreningen IMove i Varde, Dorthe Marie Bloch Christensen, er denne onsdag helt oppe på dupperne på Vejers Strand. Hun underviser med stor entusiasme en times tid i sandet, hvor internationale dansehits fra flere årtier runger ud af højttalerne, og flere medvirkende kan slet ikke lade være med at nynne med, mens der trampes taktfast i sandet.

Det kræver ikke forhåndskendskab til de store dansetrin at være med og på den måde få dagens gratis motion og lidt sved på panden.

Dorthe Marie Bloch Christensen holder takten til en times hit fit dance i sandet på stranden i Vejers, som instruktør i foreningen IMove Varde. Privatfoto.
Annonce

Oversigt

Det er ved at være en fast tradition at Vejers Grundejerforening hvert år booker IMove i ugerne 29-31 til at undervise på stranden i forskellige holdsport. Det foregår i området til højre for almindelig nedkørsel til strandområdet - og alle er velkommen. Flere timer er helt gratis andre koster en flad 20er.

På facebooksiden IMove Varde findes et program for Vejers Strand, tjek eventuelt også Vejers Venner på facebook, der ligger en oversigtskalender for alverdens aktiviteter for hele den ferierende familie i ugerne 29-38 med emnerne: Sport, kultur, musik og naturuger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Teater gør stærk og giver venskaber

Annonce