Annonce
Vesterhavsposten

Der var Jule Dyt Banko i Nørre Nebel

Der var fuld hus på parkeringspladsen ved Netto i Nørre Nebel, da byens handelsstandsforening i samarbejde med Radio Klitholm afholdt bilbanko, hvor deltagere markerer rækker eller plade ved et dyt med hornet. PR-foto
Annonce

Nørre Nebel:  Søndag den 20. december holdt Nørre Nebel Håndværker og Handelsstandsforening sammen med Radio Klitholm Jule Dyt Banko på parkeringspladsen bag ved Netto. Det oplyser Nørre Nebel Håndværker og Handelsstandsforening i en pressemeddelelse.

Der var rift om pladerne, som nogle valgte at tage med hjem, og parkeringspladsen var næsten fyldt op. Fra Radio Klitholm var det Tina Præst, der sammen med sine to drenge styrede forløbet i Nørre Nebel. Andre spillede med hjemmefra, som de plejer, da Radio Klitholm jævnligt afholder Radio Banko.

Radio Klitholm løste opgaven på bedste vis, selvom de skulle have det sidste optrådte nummer på plads, da de ikke på vanlig måde kunne stoppe spillet, fordi der gik lidt tid, fra der blev dyttet, til det blev registeret i studiet. Men det blev løst med godt julehumør.

Den første glade vinder på parkeringspladsen var Jakob Olsen fra Lønne, som havde tre drenge med, som alle fik en julegodtepose.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce