Annonce
Vesterhavsposten

Det er hammer, hammer fedt, for nu er det jul om lidt

Børnehavens Venner i Outrup står i år bag en virtuel julekalender, som man også kan følge med i derhjemme hele familien på byens facebookside. PR-Foto
Annonce

Outrup: I Outrup har børnehaven en tradition med en julekalender, som personalet plejer at stå bag. I år i en tid med pandemi, er Børnehavens Venner trådt til og har skabt en levende billeder videokalender.

- Der er mange gode pædagogiske redskaber at tale om ud fra indholdet i julekalenderen, siger børnehaveleder i Outrup Karen Nielsen og tilføjer:

- De har gjort et fantastisk stykke arbejde Børnehavens Venner, hvor man kommer rundt om en masse juleaktiviteter generelt og med diverse traditioner. Det lokale islæt spiller også ind.

I alt er der produceret 16 indslag om Julius og Juliane den dovne og den skrappe nisse i Outrup Børnehaves Julekalender, hvor man kommer rundt om mange traditioner og aktiviteter i julen inklusiv de lokale. PR-Foto

Der er optaget i alt 16 videoklip, der bliver set på skift i børnehavens tre forskellige grupper.

- Man kan også se julekalenderen derhjemme på byens facebookside, hvor vi har fået flere tilbagemeldinger på, at den bliver set derhjemme med far og mor og søskende også, siger Karen Nielsen.

Annonce

Julius og Juliane 2020

Der er to personer, der går igen i Outrup Børnehaves julekalendere år efter år nemlig Julius, den lidt ugidelige, frække og dovne nisse, og så er der Juliane, som kan være nok så skrap.

- Kendingsmelodien, som har været central i mange år og kører på melodien: Det er hammer, hammer fedt, for nu er det jul om lidt, er der som altid blevet plads til, slutter Karen Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce