Annonce
Vesterhavsposten

Det gamle apotek bliver til sportsbutik - Sportigan rykker ind

- Når man får så godt et tilbud, man ikke kan modstå, så springer man til. Det er det, jeg har gjort, siger Birgitte Nielsen, som næste år flytter Sportigan fra sin nuværende adresse, til der hvor det gamle apotek tidligere lå i Nørre Nebel. Foto: Michael Svenningsen
Når turisterne vælter ind i Nørre Nebel til påske næste år, så slår Sportigan dørene op på den nye adresse i det gamle apotek i byen.

Nørre Nebel: - Jeg fik et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til.

Sådan lyder det fra indehaveren af Sportigan i Nørre Nebel, Birgitte Nielsen. Hun flytter butikken længere ud ad Bredgade, helt præcist til der hvor byens tidligere apotek har ligget. Det er Michael Thorup fra Bork, som fra 1. januar overtager det gamle apotek i Nørre Nebel, og som lejer det ud til Birgitte Nielsen og Sportigan.

Jeg har den målsætning om, at der maksimum må gå en uge, fra kunderne bestiller arbejdstøjet, til de kan forvente at få det leveret.

Birgitte Nielsen

- Jeg får meget mere lagerplads i den nye butik. Lige nu har jeg godt 12 kvadratmeter lagerplads her i butikken. I den nye butik får jeg 60 kvadratmeter lagerplads. Butikken kommer til at være samme størrelse, som her hvor jeg har været de seneste 10 år, siger Birgitte Nielsen.

Annonce

- Og så kan jeg samle det hele under samme tag. Som det er lige nu, har jeg trykmaskiner til at stå hjemme i privaten. Det er til, når kunderne skal have tryk på deres tøj. Jeg sælger meget arbejdstøj til erhvervskunder. Jeg har den målsætning om, at der maksimum må gå en uge, fra kunderne bestiller arbejdstøjet, til de kan forvente at få det leveret. Vi sælger også tøj til de fleste sportsklubber i området, siger Birgitte Nielsen.

Flytter ind til påske

Birgitte Nielsen på 52 år klarer det hele selv i Sportigan. Hun er den eneste i butikken. Hun er oprindeligt uddannet på kontor i Velux-koncernen, dengang det lå i Gelsted på Fyn. Efter tiden i Gelsted har hun kørt taxa og solgt dæk.

Birgitte Nielsen får nøglen til det nye lejemål 1. april og håber at åbne dørene til den nye Sportigan i det gamle apotek inden påske. Lejemålet i den nuværende Sportigan-lokation i Bredgade ophører 30. april næste år. Det er Jørgen Bundgaard, som ejer bygningen, hvor Sportigan ligger nu.

Det gamle apotek i Nørre Nebel har ligget på samme adresse i over hundrede år, men flyttede for nyligt ind i samme bygning, som SuperBrugsen i byen.

Annonce
Ugeavisen Varde

Arne-pensionen skal rulles tilbage

Annonce
Ugeavisen Varde

Mangel på medarbejdere: Pædagogernes formand fortæller om underbemandet personale, som skriger på hjælp i svær coronatid

Annonce
Ugeavisen Varde

Landstrygerne inviterer til vintertræningstur

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Pernille har et særligt forhold til sin familie: - Jeg ville blive deprimeret, hvis jeg flyttede fra min mor

Vesterhavsposten

Region Syddanmark afviser nyt testcenter i Nr. Nebel: Lokal erhvervsdrivende er frustreret og forstår ikke beslutning

Vesterhavsposten

Karen har skiftet karriere i en alder af 59: - Prisen for ikke at prøve noget nyt er for stor

Vesterhavsposten

Først den ene vej og så den anden vej: - Følg skiltene, gule pile betyder omkørsel

Ugeavisen Varde

Standser dit hjerte er hjælpen nær: Boligselskabet Filsø investerer i hjertestartere

Ugeavisen Varde

Borgmestermaleri blev afsløret: Tyrrestrup har brudt med skrivebordstraditionen

Ugeavisen Varde

Borgmesterkæden skiftede skuldre: Den ny borgmester vil bringe teenage-kommunen godt videre

Annonce