Annonce
Vesterhavsposten

Dyt løs i Nørre Nebel til julebanko i bil på parkeringspladsen

Kom til julebanko i din bil i Nørre Nebel på søndag den 16. december arrangeret af Radio Klitholm og Nørre Nebel Håndværker & Handelsstandsforening . Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce

Nørre Nebel: Julen er i centrum, når der søndag den 20. december afholdes ”Jule - Dyt banko” fra klokken 14 på parkeringspladsen bag Netto i Nørre Nebel, lyder det i en pressemeddelelse fra NNHH - Nørre Nebel Håndværker & Handelsstandsforening, der arrangerer eventet sammen med Radio Klitholm.

Man forventer at deltagere ruller ind på pladsen bag Netto fra kl. 13, og tuner radioen ind på 91,3 mHZ. På pladsen kan man købe bankoplader til spillet. Det eneste man skal have med hjemmefra er kuglepen eller en ”dupper”. Når man har banko dytter man bare i sit bilhorn, hvorefter en radiomedarbejder kommer med en mobil, med direkte forbindelse til Radio Klitholm og studiet.

- Vores traditionelle juleoptog er jo desværre aflyst i år, siger Bente Møller NNHH, men langt de fleste butikker er denne søndag åbne til klokken 16, så der er også mulighed for juleindkøb.

Udover deltagerne på parkeringspladsen i Nørre. Nebel får Radio Klitholms bankospillere også mulighed for at spille med enten derhjemme eller ved at møde op i Nørre Nebel.

Der er mange gode præmier og sidegevinster på spil både gavekort til byen og kontanter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce