Annonce
Vesterhavsposten

Elever og lærere dannede en Knæk Cancer-blomst på Blåvandshuk Skole

På Blåvandshuk Skole i Oksbøl blev der fredag morgen skabt en Knæk Cancer blomst i skolegården, der blev dronefotograferet. Der deltog 119 elever og 11 lærere i blomsten. PR-Foto: Anders Bjerring.
Annonce

Oksbøl: På Blåvandshuk Skole i Oksbøl blev der fredag morgen taget blomster dronefotos i forbindelse med den landsdækkende Knæk Cancer-uge, der kører lige nu. 119 elever og 11 lærere deltog i blomsten.

Efterårsvejret holdt, så Knæk Cancer blomsten i Oksbøl kunne blive en realitet. Dronefotoet er nu sendt ind til det populære show, der vises på TV-2 lørdag aften. Foto: Anders Bjerring.

- Jeg var spændt på om vejret ville holde, så det kunne gennemføres, siger initiativtager Luli Lilian Pedersen, der blandt andet underviser i dansk, og tilføjer:

- Jeg kan godt lide at sætte fokus i undervisningen på det, der rører sig i hverdagen, så eleverne er rustet til medgang og modgang. Det er okay at tale om sygdom og død, for vi skal kunne rumme og tale om alt det, der gør ondt.

Lærer Luli Lilian Pedersen var initiativtager til at danne en Knæk Cancer-blomst på Blåvandshuk Skole fredag morgen. PR-Foto: Anders Bjerring.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Gul stue vinder bronze

Annonce