Annonce
Vesterhavsposten

Elever samlede skrald i Henne

Henne: 8. årgang fra Tarm Skole har i uge 41 samlet penge ind til deres skolerejse, som skal foregå i 2021. Skolen havde "genopfundet" konceptet Operation Dagsværk, og alle eleverne skulle i den forbindelse finde arbejde enten i hjemmet, hos bedsteforældre, hos naboen eller et helt andet sted.

Købmand Hansen i Henne havde sagt ja til at lave en aftale med eleverne, hvilket betød, at 24 friske piger mødte op og brugte en mandag formiddag på at samle affald på stranden. Det skriver Tarm Skole i en pressemeddelelse.

Først blev der gået fra Henne Mølleå og langs stranden ind mod byen, hvor der blev samlet skrald til den store guldmedalje. Derefter gik turen gennem byen, hvor der også blev samlet skrald.

Annonce

- Det var en rigtig dejlig solskinsdag, der sluttede af med, at der blev serveret sandwich og sodavand til de arbejdsomme piger. Mange tak til Købmand Hansen for at støtte op vores indsamlingsprojekt. Alle havde en virkelig dejlig dag, skriver Tarm Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Annonce