Annonce
Vesterhavsposten

En kurv med sæbe og masser af gåpåmod skal give liv til forladt købmandsbutik

Bente og Kim Staal i Vrøgum flytter SæbeRiget med produktion og salg til Hovej i en nedlagt købmandsbutik. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Vrøgum/Ho: Bente og Kim Staal står overfor deres livs gør-det-selv-projekt, for om tre måneder skal duften af lavendel, morgenfrue og hybenrose brede sig i den gamle købmandsbutik i Ho.

Lokalerne har stået tomme siden 2013, men 1. december overtog ægteparret nøglerne, og ud over blomsterdufte har Bente Staal en klar vision og en ordentlig omgang gåpåmod med sig.

- Jeg har næsten ligget søvnløs den seneste måned, så meget har jeg glædet mig til at komme i gang. De her lokaler er i mine tanker hele tiden, så nu skal den bare have en skalle, siger Bente Staal, der siden 2017 har fremstillet økologiske sæbe- og plejeprodukter under navnet SæbeRiget i hjemmet i Vrøgum.

Den lille sæbevirksomhed er i årenes løb vokset, og drømmen om at udvide er nu endelig blevet til virkelighed. Derfor skal købmandsbutikkens 375 kvadratmeter nu forvandles til både butik og showroom samt rumme sæbeproduktionen.

- Kunder skal kunne se, hvad jeg laver, og at der ikke bliver tilsat alle mulige kemikalier. Derfor skal produktionen kun adskilles fra butikken med en glasvæg, siger Bente Staal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce