Annonce
Vesterhavsposten

Esmark giver gratis sommerhus til livreddere i 2020

Sommerhusene på Vestkysten er eftertragtede, hvilket kan være en udfordring, når der skal findes overnatning til TrygFondens livreddere. PR-foto
Annonce

Henne Strand: I sommermånederne giver den store efterspørgsel efter overnatningsmuligheder i den populære badeby Henne Strand udfordringer med indkvarteringen af TrygFondens livreddere, lyder det i en pressemeddelelse fra Esmark.

Livreddernes arbejde er livsvigtigt, bogstaveligt talt. Aktionstal fra TrygFonden viser, at kystlivredderne i Varde Kommune alene i 2019 forestod 193 førstehjælpsaktioner, 287 forebyggende indsatser og næsten 5.000 oplysende indsatser.

I en populær ferieby som Henne Strand betyder livredderne en betydelig økonomisk post for den lokale handelsstandsforening, der har ansvaret for at indkvartere byens livreddere. Derfor er man også glad for, at den lokale feriehusudlejer Esmark netop har besluttet at stille et sommerhus gratis til rådighed for livredderne i 2020.

- Det er en rigtig flot gestus fra Esmarks side, at de indkvarterer livredderne gratis til næste sommer. Det betyder en væsentlig besparelse, som vi i handelsstandsforeningen kan bruge på andre spændende tiltag, forklarer Anja Jochumsen, der er formand for Henne Strand Handelsstandsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce