Annonce
Vesterhavsposten

Et webcam i toppen af Lyngvig Fyr giver alle en "live vejrudsigt" fra Vesterhavet

Lyngvig Fyr er et yndet udflugtsmål for turister og feriegæster. Nu kan man via et webcam hjemmefra tjekke, at vejret er okay til en tur langs stranden. Privatfoto

Ringkøbing-Skjern Museum og lokal feriehusudlejer har fået anbragt et webcam på Lyngvig Fyr, så man hjemme ved pc'en kan tjekke strandvejret.

Annonce

Ringkøbing-Skjern: Et webcam - kamera - opsat på toppen af Lyngvig Fyr - sender døgnet rundt et billede af Vesterhavet til alle, der klikker på linket esmark.dk/webcam. Og dermed kan Ringkøbing-Skjern Kommunes vel nok største turistattraktion - Vesterhavet - nu opleves live hjemme i stuen via det nye kamera. Det er Ringkøbing-Skjern Museum, der i samarbejde med Esmark Feriehusudlejning har etableret den nye service.

- Vi kan se, hvor engagerede vores gæster er i deres ferie både før, under og efter deres ophold. De ønsker at have en tæt relation til feriestedet og den relation vil vi gerne hjælpe med at styrke. For eksempel via det her webcam, der kan give dem et lille stykke ferie hver dag, året rundt, fortæller salgs- og marketingdirektør hos Esmark, Thomas Sørensen i en pressemeddelelse.

Udsigten fra Lyngvig Fyr er ganske betagende, og nu kan man nyde den hjemme i stuen, idet Ringkøbing-Skjern og Esmark Feriehusudlejning har opsat et webcam på fyret. På linket esmark.dk/webcam kan man se Vesterhavet. Privatfoto
Annonce

Udflugt til fyrtårnet

Lyngvig Fyr er ikke bare i bogstavelig forstand, men også i overført betydning et fyrtårn for landtangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Både turister og lokale kender og elsker det gamle vartegn, og et besøg ved fyret er for mange et fast programpunkt i ferien og for de lokale et yndet udflugtsmål.

- Vi oplever, at der er en stigende interesse for Lyngvig Fyr, fra de mange besøgende til alle de flotte billeder, der deles på de sociale medier. Vi glæder os derfor over at kunne give fyrgæsterne endnu en oplevelse, når de nu kan følge fyret og den smukke udsigt over Naturens Rige hjemmefra, siger souschef Peter Carstensen fra Ringkøbing-Skjern Museum.

Lyngvig Fyr er med sine 112 år Danmarks yngste fyrtårn - Nu er det blevet udstyret med et webcam, så man man nyde udsigten og Vesterhavet på sin computer. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Teater gør stærk og giver venskaber

Annonce