Annonce
Vesterhavsposten

Eventyrligt julemarked på Eventyrgården og juleuge i Janderup

Hele Janderup er klar til at jule i juleugen 30. november til 8. december - og på Eventyrgården er der stort julemarked søndag den 1. december med masser af aktiviteter. Og naturligvis dukker julemanden op med godter til de artige børn. Privatfoto
Årets store julemarked på Eventyrgården søndag den 1. december byder på en lang række julerelaterede aktiviteter samt 7-kantens julespil, "Jul på Slottet".
Annonce

Janderup: Janderup holder den særlige juleuge fra den 30. november til den 8. december, og Eventyrgården gør klar til årets store julemarked søndag den 1. december. Fra klokken 11 til 16 kan man i boderne købe alt fra kalenderlys og dekorationer til nisser og julegaver-ideer. Der sælges hjemmelavet, god, gammeldags suppe med kød- og melboller og ris til dem, som ønsker dette. Gløgg og æbleskiver er også en mulighed at stille sulten i.

Der er også tænkt på underholdningen, når det lokale julekor synger julen ind sammen med børnene fra 3. klasse. Julemanden er naturligvis klar til at dele godteposer ud til de artige børn, og imens vil hans nisser trylle og lave gøgl.

Annonce

Juleuge og teater

Et samarbejde mellem 7-kanten, Lokalforeningen Janderup, DAMB-gruppen og Eventyrgården betyder, at man blandt andet kan se et juleeventyr, "Jul på Slottet", i juleugen fra 30. november til 8. december på Eventyrgården. Og her holder man risengrødsgryden i kog hele ugen - og er man mere til tarteletter med høns i asparges, så kan køkkenet også klare den.

Mandag er der fællesspisning, og tirsdag står den på fælles julesang. Her kan alle klokken 19 deltage uanset alder og sangstemme. Onsdag er der julebanko i Aktivitetshuset i Janderup med mange præmier. Denne aften er arrangeret af JFS og Aktivitetshuset.

Lørdag og søndag er der også mulighed for at få lidt risengrød mellem de to forestillinger. Det vil foregå mellem klokken 12.30 og 14.30 på Eventyrgården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce