Annonce
Vesterhavsposten

Får vi den rette hjælp til idrætten?

Thomas Morten og Peter Nielsen. Arkivfoto: Jóhann T.H. Hansen/PR-foto

Læserbrev: En del af coronaen er hjælpepakker fra forbundene og opbakning fra kommunen. Men måske er det noget helt andet, som er den allerstørste udfordring, når idrætten slippes helt fri. Vi skal nemlig kæmpe, alt hvad vi lært, for at få medlemmerne tilbage i foreningerne på samme niveau som før 11. marts 2020.

Vi er bekymrede. Hvis der ikke sker en ændring omkring det at være frivillig træner/instruktør for alle vores mange unge medlemmer i Oksbøl. Det at være på for eksempel halgulv, på græsset eller ved bassinkanten, som frivillig træner eller ledere er det ultimative vigtigste, og vi mangler.


Annonce

Vi er bekymrede. Hvis der ikke sker en ændring omkring det at være frivillig træner/instruktør for alle vores mange unge medlemmer i Oksbøl.

Uddrag af læserbrevet


Vi er ikke utaknemmelige over økonomiske hjælpepakker eller fokus på at have en fuldtallig bestyrelse. Det vigtigste er træneren, så derfor dette opråb om, at dette skal være forbundenes og kommunens fokus 110 procent, da vi har mistet aktive ledere i coronaens støv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Annonce