Annonce
Vesterhavsposten

Fakta i Nørre Nebel bliver til lavprissupermarked

Arbejdet er i fuld gang ved Fakta i Nørre Nebel, så der kan åbne som en ny og stor Coop365 fredag den 2. juli. Foto: Steen Tue Bjerborg
Den 6. juni lukker Fakta i Nørre Nebel. Den 2. juli åbner den igen som Coop365 - Coops nye lavprissupermarked med mere plads og grønt og større og bredere udvalg.

Nørre Nebel: Der arbejdes for tiden på livet løs ved Fakta i Nørre Nebel. Fredag den 2. juli skal discountbutikken åbne som et af Coops nye lavprissupermarkeder, Coop 365. Og der er nok at tage fat på. For der venter kunderne et helt nyt look, et meget større butiksareal og et noget bredere udbud af varer.

- Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen i vores nye butik. For jeg kan godt love, at de kommer til at opleve en kæmpe forbedring, smiler Linette Bang-Rønne, der er butikschef i Fakta og skal drive den nye Coop365.Vi har manglet plads i den grad. Så jeg glæder mig virkelig til at få en større butik.

Linette Bang-RønneBliver ikke dyrere

Coop365 er et nyt butiksformat under Coop. Den placerer sig mellem discountbutikker og kvalitetssupermarkeder. ”Billigere i pris, bedre i udvalg og nemmere i hverdagen”, fremhæver Coop selv og lover, at den flotte butik ikke vil gøre det dyrere at handle discount i Nørre Nebel.

- Discountvarerne vil stadig være der. Men nu kan man så også handle mere færdigt. Forleden manglede jeg for eksempel spidskommen, da jeg handlede. Den kunne jeg nu købe i Coop365 i stedet for at skulle et andet sted hen bagefter, forklarer salgschef Lars Højmark.

Sådan kommer indgangen til den nye Coop365 i Nørre Nebel til at se ud. Det her er fra åbningen af butikken i Bredballe Centeret ved Vejle. Foto: Palle Peter Skov

Fakta

  • Coop365 er Coops nye lavprissupermarked. Navnet skyldes, at man kan handle alt 365 dage om året.
  • Coop365 åbner i Nørre Nebel den 2. juli.
  • Den nærmeste Coop365 ligger i Bramming, hvor den åbnede i uge 6.
  • Konceptet i Coop365 er en mellemting mellem en discountbutik og et supermarked, hvor man kan handle et stort og bredt udvalg, mere grønt og i større og mere indbydende rammer.
Annonce

Får mere plads

Den nuværende Fakta-butik bliver som den nye Coop365 markant større. Der skal tilføres cirka 200 kvadratmeter mere. Og det kan allerede ses på siden, der vender ud mod parkeringspladsen. Her er man i fuld gang med at bygge flere kvadratmeter til, hvilket betyder, at man har måttet etablere en midlertidig indgang til Fakta fra fortovet ud mod gaden.

- Vi har manglet plads i den grad. Så jeg glæder mig virkelig til at få en større butik, smiler Linette Bang-Rønne.

Med de nye og større rammer bliver der mulighed for at præsentere varerne på en mere indbydende måde. Man øger antallet af varer fra ca. 2300 i Fakta til cirka 3000 i Coop365. Og så bliver der mulighed for at sælge mere økologisk og for eksempel færdigretter til at spise, når man går.

Annonce

Lukker i en måned

Der er dog en ting, der ikke kan undgås, og som Linette Bang-Rønne helst havde været foruden. Det bliver nødvendigt at lukke Fakta den 6. juni, når der skal arbejdes inde i butikken.

Det betyder, at der op til lukningen vil være tilbud i Fakta for at få butikken tømt. Og der vil være åbningstilbud, når den nye butik åbner. Men ellers vil åbningen ikke blive fejret specielt.

- Det vil vi ikke på grund af corona. Og så er der jo masser af turister alligevel på det tidspunkt, så vi får nok at se til med det samme, konstaterer Linette Bang-Rønne, inden hun skal videre med dagens opgaver i sin snart lukkede Fakta.

Der er lavet en ny indgang ud til fortorvet og stadig åbent i Fakta. Men den 6. juni lukker Fakta, og så må kunderne vente til den 2. juli med igen at kunne handle i butikken, der så hedder Coop365. Foto: Steen Tue Bjerborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce