Annonce
Som 19-årig kom Maybritt Madsen i lære hos Nørre Nebel Bageri, Konditori, der dengang hed Hardy's Bageri. Første juli fejrer hun 25 års jubilæum i en virksomhed med en lang historie. Foto: Tatjana Johnsson
Vesterhavsposten

Franskbrødene er første opgave på Maybritts arbejdsnat

Det er hårdt fysisk at være bager, og Maybritt tænker ikke, at hun holder 25 år mere, men hun elsker sit job i et bageri med stolte traditioner og stor travlhed.
Annonce
  • Som 19-årig kom Maybritt Madsen i lære hos Nørre Nebel Bageri, Konditori, der dengang hed Hardy's Bageri. Første juli fejrer hun 25 års jubilæum i en virksomhed med en lang historie. Foto: Tatjana Johnsson
  • Som bager står Maybritt Madsen tidligt op og møder ind klokken 1 eller 2.30. Men så har hun også fri klokken 10 om formiddagen. Og da hun ikke har børn, så fungerer det fint med sådan en arbejdstid. Foto: Tatjana Johnsson
  • En af Maybritt Madsens absolut storfavoritter, når det handler om enten brød og kager i for eksempel kaffepausen, er et stykke lunt rugbrød med leveprostej. - Det går man aldrig fejl af, siger hun. Foto: Tatjana Johnsson
  • Maybritt Madsen elsker at arbejde i et bageri med stor travlhed og mange traditioner, og som ligger centralt i Nørre Nebel, som, hun synes, er rigelig "storby" til hendes behov. Selv bor hun i Stausø. Foto: Tatjana Johnsson

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce