Annonce
Vesterhavsposten

Frisør i Nørre Nebel har lukket efter positiv coronatest

Kohdar Ahmads coronatest var positiv, men han vil gerne have taget en ny, da han tvivler på, at han har sygdommen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Frisør Kohdar i Nørre Nebel er lukket, fordi ejeren, Kohdar Ahmad, er blevet konstateret smittet med corona. Han håber at kunne få lov til at få en ny test, så han kan åbne hurtigt igen.
Annonce

Nørre Nebel: Frisør Kohdar i Nørre Nebel har været lukket siden tirsdag. Ejer Kohdar Ahmad er blevet testet positiv med corona.

Kohdar Ahmad fik taget en test mandag eftermiddag. Tirsdag åbnede han frisørklinikken igen, men efter han havde haft tre kunder, blev han ringet op og fik beskeden, at han var blevet testet positiv med corona, og at han skulle lukke frisørsalonen og sørge for at isolere sig.

Samme dag fik hans familie og nærmeste venner også en test, og ingen af dem har covid-19, som er sygdommen, man kan få af coronavirussen. Det undrer Kohdar Ahmad, for han har blandt andet delt en vandpibe med to venner og en lillebror.

Samtidig har han ingen symptomer.

- Jeg har det rigtig, rigtig, rigtig fint, siger han.

Annonce

Håber på ny test

Derfor håber han at få lov til at få taget en ny test, der måske kan vise, at den første test var en falsk positiv, eller at han ikke har covid-19 længere. Beskeden fra hans læge i Hvide Sande har dog været, at han ikke skal have en ny test, men blive hjemme i 14 dage. Hvis det ender sådan, så er frisørsalonen altså lukket noget tid endnu.

Kohdar Ahmad fortæller, at når han får lov til at genåbne, så vil han inden da give salonen en grundig rengøring, ligesom alle sakse og lignende også vil renset.


Jeg har det rigtig, rigtig, rigtig fint.

Kohdar Ahmad, frisør i Nørre Nebel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Lokal dyrepark findes det?

Annonce