Annonce
Vesterhavsposten

Handel i Nørre Nebel får en økonomisk indsprøjtning fra brugsen

Direktør hos Brugsforeningen for Nørre Nebel og Omegn, Allan Knudsen, tog initiativet til at styrke Nørre Nebel Håndværk & Handelsstandsforening med 50.000 kroner. Handelsstandsforeningen skal have så mange muskler som muligt, mener han. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen
Nørre Nebel og Omegns Brugsforening har doneret 50.000 kroner til at styrke den øvrige handel i byen. Pengene skal bruges på et nyt gavekort-initiativ og oprustning af annonceringen.

Nørre Nebel: Nørre Nebel Håndværk & Handelsstandsforening, NNHH, har fået bevilliget en pæn økonomisk indsprøjtning på 50.000 kroner fra byens største forretning, SuperBrugsen.

Bevillingen blev vedtaget på et bestyrelsesmøde i NNHH i sidste uge, fortæller direktør hos Brugsforeningen for Nørre Nebel og Omegn, Allan Knudsen.

Pengene er ikke fra Brugsens side øremærket til konkrete tiltag, men forhåbningen er, at pengene kan hjælpe med at få sparket gang i annonceringen og handlen i byens øvrige butikker, som har lidt under corona-nedlukningen.

Annonce

- Vi skal give handelsstandsforeningen så mange muskler som muligt, så vi kan få gang i noget salg, siger Allan Knudsen, der også selv sidder i bestyrelsen hos NNHH.

Initiativet til donationen blev taget af Allan Knudsen, som blev bakket bredt op af brugsforeningens bestyrelse. Han ser det som en måde for SuperBrugsen at være med til at bidrage til byen i en tid, hvor supermarkeder modsat specialbutikkerne har oplevet et mersalg.

Bente Møller er indehaver af butikken JA Sko og er taknemmelige over, at SuperBrugsen støtter byens øvrige butikker i kølvandet på en hård periode. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen

- Det er ingen hemmelighed, at covid19 for detailhandlen på fødevaremarkedet har været givtigt for butikkerne. Det har vi også kunnet mærke på vores resultater, at folk har flere penge mellem hænderne, siger Allan Knudsen.

Gavekort til byens butikker

Bente Møller er kasserer i NNHH og indehaver af butikken JA Sko.

- Vi er rigtig taknemmelige. Det er en flot gestus af brugsen at give os andre en hjælpende hånd i disse tider, siger Bente Møller.

Hun forklarer, at NNHH har besluttet at bruge en portion af pengene på etableringen af et gavekort til byens butikker, som handelsstandsforeningen havde succes med i foråret. Resten skal bruges på at markedsføre byens handelsliv.

- Vi sætter 250 gavekort til salg for 500 kroner, som har en værdi af 700 kroner. Så der er noget at spare, siger Bente Møller om gavekortene, der kan bruges i de fleste af Nørre Nebels butikker.

Gavekortene bliver solgt torsdag den 11. marts fra klokken 17-19 i SuperBrugsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Annonce