Annonce
Vesterhavsposten

Handelsliv: stemningen er god

Tøjbutikkerne Grossisten og Wagner har været særdeles velbesøgte de seneste 14 dage. Privatfoto.
Annonce

Nr. Nebel: At der i år er markant flere feriegæster, mærker man tydeligt i butikkerne i Nr. Nebel.

- Vi har aldrig set så mange mennesker før i butikkerne og på gaden, som vi har de seneste 14 dage, konstaterer Knud Bach, indehaver af tøjbutikkerne Grossisten og Wagner.

Også sammensætningen af nationaliteter ser noget anderledes ud i år.

- Hvor der andre højsomre har været otte tyskere og to danskere i et udsnit på ti personer, er det lige omvendt i år. Danskerne er virkelig kommet ud i sommerlandet, og de lader heldigvis til at være lige så købelystne som de tyske kunder, beretter Knud Bach.

Han vurderer, at omsætningen lige nu ligger cirka 35 procent over omsætningen på samme tidspunkt sidste år, og humøret ovenpå corona-nedlukningen, hvor alt i butikkerne blev solgt til halv pris, er derfor steget en hel del.

- Her hersker en dejlig stemning, og vi er glade og godt tilfredse, slutter tøjmanden i Nr. Nebel.

Annonce

Lidt andre præferencer

Tæt derpå, i skobutikken Ja Sko, mærker indehaveren gennem 34 år Bente Møller også, at det er en helt særlig sommersæson, man er i gang med.

- Vi har jo købt ind efter tyskernes præferencer, da de plejer at udgøre den største kundegruppe. De er mere interesserede i praktisk outdoor-fodtøj end danskerne. Men jeg synes nu alligevel, at danskerne er kommet godt efter det - de har desuden støttet os godt under corona-nedlukningen, lyder det taknemmeligt fra den erfarne skoforhandler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Ole flytter over til Knud

Vesterhavsposten

Uhygge i dyreparken

Annonce