Annonce
Vesterhavsposten

"Hele verden" kommer til kunstnerboligen i Hvide Sande

Annonce

Hvide Sande: Kunstnerboligen Art 56 i Hvide Sande er særdeles populær hos kunstnere - og ikke bare her i landet. Til juni er det kunstneren Ian Bonde, der kommer så langt væk som den australske ø Tasmanien. Huset er åbnet i 14 perioder, og der er modtaget så mange ansøgninger, at det er blevet en større opgave at udvælge modtagerne af et ophold i kunstnerhuset.

Næste års pallette af kunstnere i Kunstnerboligen Art 56 i Hvide Sande kommer fra så forskellige lokaliteter som Jylland, Fyn, København, Island, Norge, Tyskland og endnu en gang kan man altså også præsentere en kunstner fra Australien.

Af forskellige kunstgenrer kan nævnes billedkunstner, keramiker, tekstilkunst, billedkunst, træsnit og som noget helt nyt, storytelling. Det er Inger Lodberg fra Højbjerg, der repræsenterer denne kunstart.

Af mere lokale kunstnere, der har fået bevilget et ophold, kan nævnes tegner og grafiker Søren Morns fra Esbjerg og grafisk designer Rikke Hansen fra Rødding.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver endnu et spændende år i Kunstnerboligen i Hvide Sande, fortæller destinationsmanager Lei Iben Raunow Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Vikingemad på Bork Havn

Vesterhavsposten

Lokal dyrepark findes det?

Annonce