Annonce
Vesterhavsposten

Hilsen på vej til udsendte soldater

PR-foto John Randeris
Annonce

Oksbøl: 45 håndpakkede hilsner med slik, kager, chips og blade er på vej til de 45 soldater i Varde Kommune, der i denne tid er udsendt til Irak, Kosovo, Mali, Afghanistan og Estland.

Normalt er det borgere, der bidrager til soldaterne, og skoleklasser der pakker. Men på grund af Corona-pandemien har dette ikke været muligt.

Disse hilsner er derfor sponsoreret af messerne på de tre garnisoner i Varde, Oksbøl og Nymindegab, samt SuperBrugsen i Oksbøl.

Hilsen Hjemmefra

Et samarbejde mellem Varde Kommune, Varde Handel, Hjemmeværnsskolen, Varde Kasernes Venner, Danske Veteraner og garnisonerne i Varde, Oksbøl og Nymindegab.

Der sendes en hilsen til de udsendte to gange om året.

Formålet er at skabe stærkere forbindelse mellem kommunens garnisoner og de lokale borgere, samt vise de udsendte soldater, at deres arbejde er værdsat herhjemme, at vi tænker på dem og husker, at de er dernede.

I SuperBrugsen i Oksbøl blev der handlet ind i store mængder af slik, chips, kager og blade. Om 7-14 dage kan udsendte soldater fra Varde Kommune forvente at få en spiselig hilsen. PR-foto John Randeris
Hygiejenen har helt i top, da der blev pakket Hilsner Hjemmefra til kommunens 45 udsendte soldater. PR-foto John Randeris
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce