Annonce
Vesterhavsposten

Hvide Sande Gospelfestival fejrer ti års jubilæum

Fra gospelgudstjenesten i 2019. PR-foto
Gospelfestivalen slutter igen i år med en stor gospelgudstjenesten søndag 1. marts i Helligåndskirken.
Annonce

Hvide Sande: I 2020 kan Hvide Sande Gospelfestival fejre ti år jubilæum. Derfor er der lagt op til en fantastisk jubilæumsfestival, når festivalen løber af stablen i weekenden 28.-29. februar og 1. marts.

- Det vil blive en helt særlig festival, selvfølgelig med masser af sang men også med lidt "ekstra i posen" for at fejre, at vi har jubilæum, siger Jens Nicolai Vejlgaard, som har været med i arbejdsgruppen bag festivalen i alle ti år.

Annonce

Fast instruktør er klar

I 2020 ledes Hvide Sande Gospelfestival igen af den professionelle komponist og gospelinstruktør Claes Wegener. Han har været den faste instruktør gennem alle ti år. Han står også på podiet til jubilæumsfestivalen.

Traditionen tro vil deltagerne i løbet af fredag aften og hele lørdag indøve et program af såvel gamle og nye gospelsange, som efterfølgende synges til gospelgudstjenesten søndag 1. marts kl. 15 i Helligåndskirken.

Hvide Sande Gospelfestival 2020 arrangeres af en arbejdsgruppe bestående af: Jens Nicolai Vejlgaard, Ann-Malene Vejlgaard, Lene Høj, Helle Stenholt og Lei Raunow Andersen.

Tilmeldingsinformation findes på hvidesandegospelfestival.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce