Annonce
Vesterhavsposten

Folk og Kultur rykkes frem til 2022

Formand for Folk og Kutur i Janderup, Erik Dyhr, må udsætte den arbejdende kunst- og kunsthåndværksudstilling til sommeren 2022. Arkivfoto: Bent Christensen
Sommerens planlagte Folk og Kultur festival i Janderup må endnu engang rykkes på grund af corona, men Danmarks største arbejdende kunst- og kunsthåndværkudstilling er kommet for at blive.
Annonce

Janderup: Det bliver desværre ikke i 2021, at Folk & Kultur vender tilbage.

- I styregruppen har vi svært ved at se, at vi kan lukke 5.000 mennesker ind på Janderup Skole allerede til juli 2021, så derfor må vi have lidt tålmodighed endnu, inden Danmarks største arbejdende udstilling omkring kunst og kunsthåndværk åbner igen den 9. - 17. juli 2022, siger formand Erik Dyhr i en pressemeddelelse og uddyber:

- Med godt 5.000 besøgende fordelt på ni dage er udstillingen virkelig noget, man kan mærke. Ikke bare i Janderup, men i hele Varde-området. Udstillingen holdes hvert andet år og drives udelukkende af frivillige og helt uden tilskud. Alt var klar til udstillingen, der skulle holdes i juli 2020, men som så meget andet måtte vi skubbe udstillingen på grund af corona.


Folk & Kultur er på ingen måde nedlagt. Den er sprællevende som aldrig før, og der arbejdes på fuld kraft på, at den vender tilbage i 2022.

Erik Dyhr, formand for Folk og Kultur i Janderup


- Folk & Kultur er på ingen måde nedlagt. Den er sprællevende som aldrig før, og der arbejdes på fuld kraft på, at den vender tilbage i 2022 med en fantastisk udstilling, der kan give det kreative liv i området et ordentlig boost, siger Erik Dyhr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Mor og datter må  knokle hårdt for at sælge mindre tøj: Men de har fundet en lille sti ud af nedlukningsdepression

Annonce