Annonce
Vesterhavsposten

Jens Bruun har det overordnede ansvar

Ægteparret Gitte og Jens Bruun etablerede Jebru Inspektion i 2006, de solgte firmaet til finske Inspecta i 2010. De fortsatte i firmaet, hvor hun er CFO (økonomidirektør, red.) og han administrerende direktør i den danske afdeling. Arkivfoto: Karin Kjærsgaard

Kiwa Inspecta har tre afdelinger og tæller 120 ansatte. Jens Bruun har fået det overordnede ansvar for firmaets kontrolopgaver.

Annonce

Nørre Nebel: Administrerende direktør Jens Bruun, Kiwa Inspecta, er netop blevet ansvarlig for alle firmaets tekniske kontrolopgaver i Danmark. Det gælder både opgaver til lands og til vands, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Det sker efter, at firmaet for nylig samlede krontrolopgaver på sine tre tekniske anlæg i Danmark - og lagde hovedkontoret i Nørre Nebel og afdelingen i Esbjerg sammen med det formål at styrke især de offshore-relaterede opgaver.

Jens Bruun, administrerende direktør i Kiwa Inspecta, der har hovedkvarter i Nørre Nebel, har fået det overordnede ansvar for alle tekniske kontrolopgaver i Danmark. Pressefoto
Annonce

Mangler folk

- Der vil fortsat være kontor i Esbjerg, men der etableres en fælles ledelse for de to afdelinger, som får hovedkvarter i Nørre Nebel, fortæller Jens Bruun, administrerende direktør for Kiwa Inspecta i Danmark.

Han har også det overordnede ansvar for Kolding-afdelingen, der fortsætter som en selvstændig enhed.

Sammenlægningen af afdelingerne i Nørre Nebel og Esbjerg, der har henholdsvis 62 og 45 ansatte, resulterer ikke i afskedigelser. Tværtimod så leder Kiwa Inspecta hele tiden efter maskinmestre og ingeniører til at klare et stigende antal inspektionsopgaver rundt om i landet.

Annonce

Direktører

Ægteparret Gitte og Jens Bruun etablerede i januar 2006 firmaet Jebru Inspektion, da Arbejdstilsynets opgaver blev privatiseret - og Jens Bruun blev sagt op.

Parret begyndte hjemme i privaten, men firmaet voksede hurtigt, og året efter flyttede det til eksisterende bygninger på Vadgårdsvej. Bygningerne blev i 2009 erstattet af 900 helt nye kvadratmeter. Året efter valgte de at sælge Jebru Inspektion A/S til finske Inspecta, som havde henvendt sig.

De blev i firmaet, som avisen Børsen i 2010 kårede som gazellavirksomhed. I 2015 købte Inspecta det daværende Applus i Esbjerg, som Jens Bruun nu også er leder for.

I dag ejes Inspecta af det hollandske firma, Kiwa, deraf navnet Kiwa Inspecta.

Annonce

Kontrol

Kiwa Inspecta Danmark arbejder med teknisk kontrol, blandt andet inspektion af elevatorer, klassificering og eftersyn af trykbærende udstyr og beholdere samt kedler. Det sker ved hjælp af eksempelvis røntgen, ultralyd og droner.

Desuden verificerer/godkender firmaet blandt andet kvalitetsstyringssystemer inden for service, sundhed, energi, offshore, produktion, fremstilling, logistik, transport samt byggeri og anlæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce