Annonce
Vesterhavsposten

Jesper har købt Verners 48 år gamle bilforretning

Jesper Wulff og hans kone Maiken Aggeboe, som hjælper til i firmaet. I baggrunden personalet: Connie Gade, Casper Svenningsen, Andreas Wulff, Morten Frederiksen, Mikkel Madsen og Anton Antuma. Foto: Morten Nielsen
Et bilfirma havde udsigt til at gå på meget reduceret aktivitet. Men sådan gik det ikke. Nu har 51-årige Jesper Wulff nemlig købt firmaet i Outrup.
Annonce

Outrup: Beliggenheden er god. Det synes Jesper Wulff, 51 år. Så da han hørte, at Outrup Autoforretning var til salg, slog han til. Det er ikke så længe siden, at han henvendte sig til ejeren, Verner Andersen, 77 år. Nu er handlen en realitet.

Verner Andersen har ejet Outrup Autoforretning siden 1971. For ni år siden udlejede han det tilhørende værksted, men der var udsigt til noget lavere aktivitet, da den hidtidige lejer, mekaniker Kenth Andersen, opsagde lejemålet, og Verner Andersen selv ville drive det videre på lavt niveau.

Men efter Jesper Wulff har overtaget, er der udsigt til en aktiv virksomhed i Outrup, hvor man altså stadig kan få sin bil serviceret og repareret. Jesper har købt både bygninger, lifte og værktøj.

Jesper Wulff og Verner Andersen foran forretningen, som ligger ved vejen mellem Varde og Nørre Nebel. Foto: Morten Nielsen
Annonce

Værkstedsejer i 16 år

Jesper Wulff har selv en fortid som bilforhandler. Han begyndte i det små i 1990'erne, men har i de seneste 14 år haft fokus på reparation af biler. Han ejer værkstedet Nørre Nebel Autoservice, som er certificeret til Bosch-service.

Her er der, inklusive Jesper Wulff selv, syv voksne ansatte og oven i ungarbejdere - tre fejedrenge.

Jesper Wulff overtager to bygninger, det vil sige værksted og udstillingslokalet.

Det er udstillingslokalet, som har en god og iøjnefaldende beliggenhed ud til landevejen gennem Outrup.

- Beliggenheden skal udnyttes, siger Jesper Wulff, som i første omgang dog ikke har besluttet hvordan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce