Annonce
Vesterhavsposten

Kandis Johnny giver en ekstra-koncert på grund af corona

Johnny Hansen giver en lukket koncert, men kommer tilbage til foråret, når coronarestriktionerne forhåbentlig er lempet. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Corona har betydet, at offentligheden er forment adgang fra koncert. Derfor kommer den populære sanger tilbage i foråret.
Annonce

Oksbøl: For mere end et år siden blev der bestilt en koncert med Johnny Hansen - kendt som frontfigur i Kandis - for plejehjemsbeboere og andre seniorer i Oksbøl. Den finder sted på torsdag den 22. oktober, men som følge af corona bliver det et lukket arrangement på plejehjemmet Poghøj - kun for beboerne.

Der var ellers lagt op til meget publikum, og det tidligere rådhus i Oksbøl var lejet, men nu er koncerten altså flyttet til plejehjemmet.

Det er Conny Dahlquist, der arbejder som social- og sundhedsmedarbejder på plejehjemmet, der har arrangeret. Hun har nu i ti år arrangeret koncerter for plejehjemsbeboerne og andre seniorer.  Hun har et hjerte, der banker for at give Oksbøl-egnens ældre en oplevelse.

Men det er selvfølgelig trist, at en del borgere på Oksbøl-egnen ikke kan komme til den lukkede koncert på torsdag.

- Der er skuffelse over, at koncerten kun er for plejehjemsbeboere, erfarer Conny Dahlquist, men der har været held i uheld.

Annonce

Poghøj giver tilskud

Det har nemlig vist sig, at Poghøj yder et tilskud på 15.000 kroner til koncerten med Johnny Hansen på torsdag.

Det betyder, at der er råd til endnu en koncert med sangeren, der tager lidt over 15.000 kroner for en solooptræden uden sit band Kandis.


Der er skuffelse over, at koncerten kun er for plejehjemsbeboere.

Conny Dahlquist, arrangør af ældrekoncerter i Oksbøl


Derfor har Conny Dahlquist arrangeret endnu en koncert til foråret - takket være de uventede penge fra Poghøj. Det bliver den 15. april, og forhåbentlig er coronarestriktionerne til den tid lempet i en grad, så der kan sælges billetter til offentligheden.

- Det var ikke svært at få fat i Johnny Hansen i foråret. Til gengæld skulle han være svær at få her i efteråret, fordi han nu indhenter aflyste koncerter for foråret. Men vi bestilte jo for et år siden, siger Conny Dahlquist, der kan glæde sig over, at der nu kommer to gange Kandis-Johnny i Oksbøl som følge af corona-pandemien.

Der også kommet en anden uventet påskønnelse. En pårørende til en borger har nemlig givet 1000 kroner til koncerterne.

Conny Dahlquist ved en tidligere koncert for seniorborgere i Oksbøl. Prvivatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Ole flytter over til Knud

Annonce