Annonce
Vesterhavsposten

Klar til ny speedwaysæson

Det er holdet for Region Varde Elitesport sæsonen 2019 . Fra venstre bagest Steven Andersen (holdleder), Tim Sørensen, Malthe Ulstrup, Michael Jepsen Jensen, Michael Thyme, Stian Vithen, Mike Johnsen (holdleder), forrest, Mads Koneliussen, Mikkel Bech, Mads Hansen, Patrick Hansen. PR-foto Rene Deleuran
Annonce

Outrup: Region Varde Elitesport byder velkommen til en ny sæson, der kommer til at byde på fem løb og en semifinale i Metal Speedway Ligaen.

- Udover ligaen er der også to andre særdeles spændende løb. Den 20. april køres årets Danske GrandPrix og EM kvalifikation med deltagelse af hele den danske speedway elite, og der er flere af Region Vardes kørere til start, for de er meget opsatte på at komme videre i kvalifikationssystemet, skriver pressechef Thomas Valsted i en pressemeddelelse.

Den 12. april, årets første løb, er dog helt særlig. Det er et løb og event som Region Varde Elitesport arrangerer til fordel for Mads Korneliussen, da klubben ønsker at markere og fejre deres 10 års "ægteskab".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce