Annonce
Honning er - som navnet antyder - afgørende i honningkagedejen. Frugtige og florale typer såsom sommer-, blomster- eller lynghonning fungerer rigtigt godt. Rapshonning kan derimod have tendens til at blive for skarp i smagen, forklarer chefkonditor. Arkivfoto: Erik Jepsen/Ritzau Scanpix
Vesterhavsposten

Konditor: Lav dejen nu og få gudegode honninghjerter til jul

Tid er den vigtigste ingrediens, når man laver honninghjerter. Chefkonditor deler her sin opskrift og sine bedste insidertricks.
Annonce
  • HONNINGKAGER HONNINGHJERTER JULEPYNT
    Honning er - som navnet antyder - afgørende i honningkagedejen. Frugtige og florale typer såsom sommer-, blomster- eller lynghonning fungerer rigtigt godt. Rapshonning kan derimod have tendens til at blive for skarp i smagen, forklarer chefkonditor. Arkivfoto: Erik Jepsen/Ritzau Scanpix

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce