Annonce
Vesterhavsposten

Lene Memborg er indstillet til Frivillighedsprisen 2019

Ellie er blevet et hit på børne- og ungdomsafdelingen i Esbjerg og Lene Memborg ser også ud til at være utrolig glad for sin nye ven. Privatfoto
Blandt fem finalister er initiativet Hjertet på rette sted med i opløbet til Region Syddanmarks Frivillighedspris 2019.
Annonce

Blåvand: Regions Syddanmark har netop offentliggjort en liste over fem "finalister" til årets Frivillighedspris 2019. Blandt de fem frivillige initiativer er støtteforeningen Hjertet på rette sted for Børne- og Ungeafdelingen på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Initiativtageren til denne forening er Lene Memborg fra Blåvand.

- På et tidspunkt var min yngste datter igennem længere tid indlagt på Børne- og ungeafdelingen på Sydvestjysk Universitetshospital i Esbjerg. Her oplevede vi især en utrolig stor støtte fra to ansatte, der skabte særlige arrangementer for de børn og unge, der var indlagt, det var fantastisk husker Lene, der siden dengang har tænkt på, at hun ville give noget tilbage til afdelingen, som tak for denne ekstraordinære indsats.

I januar 2017 fik Lene Memborg at vide, at der hverken var tid eller råd til disse tiltag længere, og det blev startskuddet til foreningen Hjertet på rette sted, der i dag indsamler penge for at kunne skabe aktiviteter for de indlagte børn

Børne- og ungeafdelingen har både haft fastelavnsevent, besøg af påskeharen og senest af elefanten Ellie, hvis kostume er syet af 7- kanten.

Frivillighedsprisen

Region Syddanmark uddeler Frivillighedsprisen den 2. maj for at påskønne frivilliges indsats for regionen og de syddanske borgere. Ligesom prisen er en anerkendelse af det store arbejde og den indsats, som personale eller konkrete afdelinger yder for at inddrage de frivillige.
Annonce

Memborg Models

Lene Memborg har i siden 1991 haft modelbureauet Memborg Models først i Billum sidenhen i Varde. I øjeblikket er modelbureauet ved så småt at rykke ind i nye lokaler i Kirkegade i Esbjerg, samtidig med det har bureauet skiftet navn til Facetoface.dk

- Jeg er naturligvis super glad og også lidt stolt over, at vi er indstillet til prisen og så må vi se, hvordan det går i finalen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce