Annonce
Vesterhavsposten

Line Hyldegård Dall er 7-kantens nye ansigt udadtil

Line Hyldegård Dall er ny pr- og marketingschef hos Danmarks største amatørscene 7-kanten i Janderup. Line har før arbejdet med marketing bl.a. indenfor kosttilskud. Privatfoto
Annonce

Janderup: Den vestjyske amatørscene 7-kanten har netop fået ny pr- og markting-manager, idet Line Hyldegård Dall er tiltrådt stillingen. Line Hyldegård Dall har de seneste tre år arbejdet med markedsføring af bl.a. kosttilskud.

- Jeg drømmer om at arbejde et sted, hvor der er fokus på de gode oplevelser og hvor der hele vejen igennem er hjerte bag alting. Det er fantastisk at få lov til at udbrede viden om hvor engagerede alle vores frivillige er, siger Line Hyldegård Dall i en pressemeddelelse fra 7-kanten.

- Med tilføjelsen af Line i administrationen vil vi få sat ekstra fokus på de frivillige og deres store arbejde. Vi vil fortælle de/deres gode historier. Historierne om hvad der sker bag kulissen, hvad der er drivkraften bag vores professionelle amatører og få vist hvor meget de kan udrette og hvad det kræver af dem, fortæller daglig leder Kent Stensgaard.

Næste eksempel på de frivilliges indsats og hårde arbejde er Dario Fo-forestillingen ”De betaler ikke, vi betaler ikke” som spilles på smedeværkstedet, Vestervold 11, i Varde søndag den 10. marts kl. 15, tirsdag den 12., onsdag den 13., torsdag den 14. og fredag den 15. marts kl. 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce