Annonce
Vesterhavsposten

Linette er ny butikschef i Nørre Nebels Fakta

Når Linette Bang-Rønne skal lade op og slappe af, så vender hun snuden ud i stalden til sin hest. Det er en fritidsinteresse, der giver hende mentalt overskud. Privatfoto
Efter mere end 21 år i Faktakæden kan Linette meget mere end at lede en dagligvarebutik. Hun er også underviser i et landsdækkende projekt, hvor hun hjælper unge i arbejde og uddannelse.
Annonce

Outrup/Nørre Nebel: 40-årige Linette Bang-Rønne bor i Outrup, er gift med Peter og mor til Noah på otte og Liam på seks år. Snart kan hun fejre 21 års jubilæum i Fakta, og fra februar er hun den nye butikschef  i Nørre Nebels Fakta.

- Efter handelsskolen startede jeg i Fakta i Varde og har siden arbejdet i samme kæde både i Oksbøl, Sønderris og Hjerting. Nu glæder jeg mig til at komme i gang i Nørre Nebel, siger Linette og tilføjer:


En glad medarbejder arbejder bare bedre.

Linette Bang-Rønne, ny butikschef i Fakta Nørre Nebel


- Det, der driver mig i jobbet, er især medarbejdertrivsel og at yde den service, som kunderne forventer og gerne vil have.

Annonce

Landsdækkende undervisning

Linette er også i sit job engageret som underviser i Coop Crew et undervisningsprojekt på landsplan, hvor Fakta-kæden samarbejder med Ungdomsskolen og kommunen om at hjælpe unge i uddannelse. Projektet kører i seks år og er støttet af A.P. Møller Fonden med 26,3 millioner kroner.

Linette Bang-Rønne har arbejdet for Fakta i snart 21 år. Fra februar er hun den nye butikschef i Nørre Nebels Fakta. Her er hun på søndagstur i Esbjerg med sine sønner Noah og Liam. Privatfoto

- Ungdomsskolen håndplukkes elever, som måske er skoletrætte,og har brug for et lille skub i en uddannelsesretning eller bare aldrig har haft et fritidsjob. Så får de en miniuddannelse hos os af fem gange fire timers varighed med både undervisning og oplæring, siger Linette Bang-Rønne, der aldrig selv har været vild med at sidde for længe på skolebænken.

- Jeg er mere praktiker end teoretiker, siger hun med et stort smil.

Annonce

Arbejdsliv kontra privatliv

Selvom Linette fremover får kortere på arbejde, kan det også give en anelse bekymring at bo så tæt på sin nye arbejdsplads.

- Folk glemmer tit at skelne mellem mit privatliv og mit arbejdsliv. Jeg har desværre gennem tiden oplevet, især når jeg arbejder mere lokalt, at blive kontaktet efter arbejdstid, hvis kunder er utilfredse med et eller andet i butikken, og det er faktisk ikke i orden, siger Linette eftertænksomt.

Annonce

Heste giver mentalt overskud

Linette arbejder ofte 50 timer i ugen, og efter familien så er det hestelivet, hun brænder for.

- I 2019 måtte jeg aflive min hest efter 15 år, det var rigtig svært, som at miste halvdelen af mig selv, og jeg havde slet ikke lyst til at have med heste at gøre mere, siger hun.

Men Linettes mand fik hende på andre tanker.

Linette Bang-Rønne er underviser i Coop Crew - et landsdækkende undervisningsprojekt, der kører i seks år, og er støttet af A.P. Møller Fonden med et millionbeløb. Det handler om at få unge i arbejde og uddannelse. PR-Foto

- Peter kender mig så godt, og han ved, at det med heste giver mig et mentalt frirum med ro og fred, som jeg har brug for, og hvor jeg får tanket op.

Nu passer Linette en hest i Bryndumdam.

- Det er især staldlivet og omgang med hesten altså både nussen, striglen og bare duften, som giver overskud især i pressede situationer. Det er en fritidsinteresse som gør, at jeg ikke brænder sammen, slutter Linette Bang-Rønne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Mor og datter må  knokle hårdt for at sælge mindre tøj: Men de har fundet en lille sti ud af nedlukningsdepression

Annonce