Annonce
Vesterhavsposten

Lokal luksus morgenmad i Henne Strand Camping og Resort

Tina og Peder Kristensen, der driver Henne Camping og Resort, har udvidet med morgenmadscafe og loungebar. Foto: Tatjana Johnsson
De seneste år har parret Peder og Tina Kristensen udvidet deres campingplads med flere luksuriøse tiltag, hvor de også har tænkt det lokale islæt ind i både arkitektur, materialer og nu også til morgenmaden.
Annonce

Henne Strand: Peder og Tina Kristensen, der driver Henne Strand Camping og Resort, hviler aldrig på laurbærrene, når det gælder udvikling.

Tina Kristensen har travlt i den nye Cafe Hav, hvor der serveres morgenmad for campingpladsens gæster. Foto: Tatjana Johnsson

Deres seneste tiltag i den luksuriøse campingende er Café Hav - en loungebar og morgenmadscafé, hvor der også vil foregå mange andre aktiviteter. Blandt andet live musik for både campinggæster og besøgende i Henne Strand.

Peder Kristensen viser de nye "Lærkereder" frem på Henne Strand Camping og Resort, hvor der er fokus på arkitektur og lækkert dansk design med kig til himlen fra dobbeltsengen og eget spa. Foto: Tatjana Johnsson

- Vi tænker altid i at udvikle og forbedre vores camping og resort. Det er ikke længe siden vi udvidede med natursuiterne og de luksuriøse "Lærkereder", hvor der er tænkt i lækker arkitektur og indretning, udendørs spa året rundt og kig til himlen fra dobbeltsengen, siger Peder Kristensen, der denne dag fører ordet, fordi Tina har travlt med servering i den nye morgenmadscafé.


Vi tænker altid i at udvikle og forbedre vores camping og resort.

Peder Kristensen


Fra klokken 8 til 10 serveres morgenmaden på tallerken mod forudbestilling i lækre omgivelser, hvor en fritsvævende pejs og hvidt sand på gulvet, er midtpunktet i lokalet, hvor lyset vælter ind gennem gulv til loft vinduer.

Lige nu kan Peder og Tina Kristensen lukke 44 ind til morgemad, der serveres på tallerken med lokale delikatesser. Morgenmaden varierer fra dag til dag med blandt andet hjemmebagt brød og hjemmerørt grød. Foto: Tatjana Johnsson

- Vi kan rulle taget af og dørene op, når vejret er til det, siger Peder og tilføjer:

- Vi kommer til at have aktiviteter herude året rundt, blandt andet live musik, smagninger og kulinariske oplevelser som tapas.

Annonce

Økologisk og lokalt på tallerkenen

Ligeså snart morgenmaden er færdigserveret, begynder folk at kigge forbi for at købe kaffe i alle varianter og dagens hjemmebagte kage eller sågar drinks fra en barmenu, hvor man også finder champagne i den dyre ende.

- Vi har tænkt økologisk og lokalt i valg af råvarer. På vores morgenmadstallerken finder man blandt andet Lonnies marmelader (red. Strandvejen 82, catering firma i Henne Stationsby) og oste fra Enghavegård Osteri i Kjelst, og vi bager selv koldhævet brød fra bunden, og laver grød og endda hjemmelavet nutella, siger Peder.

Annonce

Morgenmad med variation

Grød og æg og andre lækkerier til morgenmaden, varierer fra dag til dag, så man undgår at få den samme morgenmad fire dage i streg.

- Der er blevet taget ovenud godt mod konceptet blandt vores gæster, der skal bestille morgenmaden i forvejen. Vi må desværre må sige nej til alt for mange dagligt, fordi vi kun kan være 44 i caféen til morgenmad, som det er nu, siger Peder Kristensen, inden han iler videre med alverdens gøremål på campingpladsen.

Fremover vil der være mange aktiviteter i Cafe Hav blandt andet vinsmagninger, live musik og tapasaftener. Foto: Tatjana Johnsson

En campingplads krydret med luksusoplevelser fra tallerken til seng.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Vikingemad på Bork Havn

Vesterhavsposten

Lokal dyrepark findes det?

Annonce