Annonce
Vesterhavsposten

Lunde Autoværksted flytter til Nørre Nebel - og tager frisøren med

Lunde Autoværksted er i gang med at bygge ved rundkørslen i Nørre Nebel, hvor der snart vil være et større autoværksted - og en frisør. Foto: Jacob Schultz
Lunde Autoværksted er ved at bygge et nyt værksted ved rundkørslen i Nørre Nebel. Efter planen åbner værkstedet her efter sommerferien. Og frisøren i Lunde flytter med

Nørre Nebel: Der er gang i byggeriet ved rundkørslen, Erhvervsparken 9 i Nørre Nebel.

Jan Petersen, der ejer Lunde Autoværksted i Lunde, er ved at få bygget et nyt og større værksted lige ved rundkørslen, hvor han efter planen vil flytte sit autoværksted til efter sommerferien.

- Det er vigtigt for mig at slå fast, at vi ikke flytter for at frigøre os fra Lunde. Vi bliver ved med at hedde det samme. Men vi har brug for mere plads. Og vi kunne ikke komme til at bygge på matriklen i Lunde, hvor vi bor til leje. Så da jeg fik mulighed for at købe grunden ved rundkørslen i Nørre Nebel, slog jeg til, forklarer Jan Petersen.

Lager og frisør

Jan Petersen overtog Autoværkstedet i Lunde for cirka otte år siden.

I det nye værksted i Nørre Nebel får han cirka 600 kvadratmeter værksted. Her bliver der blandt andet plads til at forøge antallet af lifte fra fire til otte - og til et nyt lager, kontor og kundefaciliteter.

Der bliver plads til både større lager og flere lifte i det nye værksted. Foto: Jacob Schultz

Derudover får han endda mulighed for at tage en frisør fra Lunde med. En frisør, som han har et særligt forhold til.


Det er vigtigt for mig at slå fast, at vi ikke flytter for at frigøre os fra Lunde. Vi bliver ved med at hedde det samme. Men vi har brug for mere plads.

Jan Petersen, ejer Lunde Autoværksted


- Ja, for Jan er min mand, lyder det med et smil fra frisøren, Sabrina F. Petersen.

Annonce

For lidt plads

Sabrina F. Petersen har drevet frisørsalonen SK Hair Design på Park Allé i Lunde siden 2007. Og her har der også, som i mandens autoværksted, manglet plads og bedre faciliteter. Derfor besluttede ægteparret at udnytte en del af lokalerne i den eksisterende bygning på den nye grund i Nørre Nebel til at lave en salon, som SK Hair Design kan flytte ind i.

- I Lunde ligger salonen bare i et rækkehus. Og der er f.eks. ikke plads til mere end en stol, selvom vi er tre faste frisører, siger Sabrina F. Petersen.

SK Hair Design flytter ind i de eksisterende bygninger på grunden i Nørre Nebel. Foto: Jacob Schultz

Som hendes mand slår Sabrina F. Petersen fast, at flytningen ikke handler om at vende de faste kunder i Lunde ryggen. Tværtimod.

- Vi forsvinder jo ikke, vi flytter bare fire kilometer væk. Og mange af vores kunder er da også glade for de muligheder, vi får det nye sted, når de hører om det. Og de synes, at det lyder som et spændende projekt, vi har har gang i, siger hun.

Annonce

Klar til sommer

Hvornår værkstedet og salonen kan åbne på den nye adresse i Nørre Nebel, er der endnu ikke sat en dato på. Men der bygges på livet løs, og håbet er, at det kan nå at blive i august eller i hvert fald i september.

Autoværksted og frisør

Lunde Autoværksted er en del af Auto-Partner-kæden. Autoværkstedet har hidtil ligget på Skolegade 39 i Lunde. Jan Petersen har ejet og drevet værkstedet siden 2013.

SK Hair Design åbnede 1. september 2007 på Parkallé 5A i Lunde. Salonen drives af indehaver Sabrina F. Petersen. Ud over Sabrina Petersen er der to assistenter i salonen, Rikke Mortensen og Anna Vad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce