Annonce
Vesterhavsposten

Mads har travlt: Han har både mødt statsministeren og skrevet en biografi om sit liv

TV Glad i audiens i Statsministeriet, her i blandt pressemand Mads Vig fra Oksbøl helt til venstre. TV Glad gruppen skulle interviewe statsministeren om hvordan de har det i corona-tider med emner om isolation og ensomhed. PR-Foto: Jacob Eickhardt
Mads Vig fra TV Glad har skrevet sin egen biografi i en alder af 31 år. Og så har han været med stationen på Borgen for at interviewe statsministeren om emner som ensomhed.
Annonce

Oksbøl: 31-årige Mads Vig fra Oksbøl er pressemand hos TV Glad. Det har han været siden 2009, hvor han startede i praktik på stationens medielinje.

Mads Vig fra TV-Glad er helt vildt glad for og stolt over at have været på Borgen i København for at interviewe statsminister Mette Frederiksen. Det tog dem to måneder at få lov, og de fik ti minutter til interviewet, men det blev faktisk til tyve. PR-Foto: Jacob Eickhardt


Det vigtigste er, at alle har det godt, når de er på opgave med mig, eller når de bliver interviewet. Det er derfor, TV Glad er noget særligt, fordi vi kan vise så mange positive indslag.

Mads Vig


Siden 2009 har Mads Vig været tilknyttet TV Glad på medielinjen, hvor han både interviewer og filmer alverdens kendisser og selvfølgelig også ganske almindelige mennesker. Privatfoto

- Jeg har virkelig lært og udviklet mig meget på TV Glad over årene, siger Mads Vig, der både er aktuel med en biografi om sig selv, og så har han også lige været på Christiansborg for at interviewe statsministeren sammen med en hel gruppe af TV Glad-folk, blandt andre Per Rosenberg.

Mads Vig og sangeren Hjalmer Larsen, søn af Kim Larsen, i en hyggelig stund med musikken i fokus. Privatfoto

Danmarks største vovehals

En biografi af og med Mads Vig fra TV Glad.

Udgivet på Pixum. 27 sider.

Annonce

Besøget på Christiansborg

- Vi prøvede i flere måneder at få lov til at komme og interviewe Mette Frederiksen, den opsøgende del stod jeg for, og da vi endelig stod midt i det, så var jeg faktisk meget nervøs, siger Mads Vig og tilføjer:

Mads Vig samarbejder med "Go Varde" om nogle af sine produktioner. Her ses han på Varde Torv sammen med journalist Kim Schou. Privatfoto

- Det bliver jeg ellers ikke så meget mere, når jeg møder de kendte, siger Mads Vig, der har mødt mange stjerner både fra Danmark og fra udlandet. Mads Vig vil gerne i sine interviews være de unges talerør sådan generelt, men også for sine kollegaer på TV Glad.

- Jeg synes, popsangeren James Blunt fra England var stor at møde, han gjorde indtryk, fordi han sagde, at man aldrig skal være bange for at sige nej tak, hvis man er uenig med for eksempel en producer om, hvordan en musikvideo skal se ud, siger Mads Vig.

TV Glad

TV-Glad er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættese. De producerer fortællinger gennem TV og Radio.

- Vi sendte statsministeren en video omkring, hvordan vi har det med corona, og hvad vi frygter ved pandemien, hvilket blandt andet er isolation og ensomhed, og det tog hun meget alvorligt. Vi havde spørgsmål med fra alle vores TV Glad grupper i hele landet.

Selvom statsministeren kun havde lovet TV Glad gruppen 10 minutter, blev hun længere og talte indgående med Mads Vig og alle de andre.


Min interesse for tv har altid været der, fordi jeg har familie, der altid har gået rundt med tv-udstyr og filmet mig.

Mads Vig


Annonce

Bogen om Mads

Mads Vigs boghæfte har han kaldt "Danmarks største vovehals - du ved det".

- Det hedder min biografi, fordi jeg har udviklet mig så meget i årene som kameramand og reporter for TV Glad, jeg er ikke så genert mere, og det vil jeg gerne dele med andre, for måske det kan inspirere andre, siger han.

- Når jeg har noget på hjerte, så indtaler jeg det i en talebesked, og sådan blev bogen til.

Mads Vig har også lavet mange videoindslag, der handler om Oksbøl.

- Sidste år fik jeg en hyldest af den lokale handelsforening for min indsats, fordi jeg sætter Oksbøl på landkortet, siger Mads Vig, der ikke kunne forestille sig at lave andet, end hvad han gør nu.

- Jo, det skulle så måske være at skrive endnu flere historier om alt muligt, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce