Annonce
Vesterhavsposten

Marianne vil gerne være den interessante ejer for sin hund

Dyrlæge Marianne Grønn Prior i Lydum går til hundetræning med sin hund Jua, en Rhodesian Ridgeback, i Nørre Nebel.  Det handler for Marianne blandt andet om at opleve og lære samen med sin unge hund i trygge rammer. Privatfoto
Dyrlægen fra Lydum bliver aldrig træt af at gå til hundetræning. Det både stimulerer og udvikler hunden, og Marianne får nye ideer til leg med sin firbenede ven.
Annonce

Lydum: Dyrlæge Marianne Grønn Prior i Lydum går til  hundetræning hos Mie i firmaet Vesterhavshund i Nørre Nebel.

- Jeg går til hundetræning med min unge hund Jua en Rhodesian Ridgeback. Vi bor til daglig ude på landet, og Jua har godt af at komme ud og socialisere sig og opleve andre hunde og miljøer, siger Marianne og tilføjer:

Marianne Grønn Prior elsker at lære nyt sammen med sin hund, her er de ude og hilse på geder i Dyrehaven Engholm i Nørre Nebel. En del af hundetræningen hos Vesterhavshund. Privatfoto

- Jua skal også lære at agere og forholde sig til mig som sin "fede" ejer forstået på den måde, at jeg er hende, Jua synes er den interessante leder, der ikke bare opdrager.

Marianne ser også nye sider af Jua, når de er til hundetræning.

- For mig er det naturligt at, min hund lystrer, men også at den udvikler sig. Mies hundetræning bygger ikke på kæft, trit og retning-metoder og er ikke tvangs- men lystbetonet læring. Jeg får gode input med hjem hver gang, siger Marianne.


For mig er det naturligt, at min hund lystrer, men også at den udvikler sig. Mies hundetræning bygger ikke på kæft, trit og retning-metoder og er ikke tvangs- men lystbetonet læring. Jeg får gode input med hjem hver gang.

Marianne Grønn Prior, dyrlæge


Undervisningen starter med, at man sidder på en stol med hunden ved siden af på et tæppe.

Marianne Grønn Prior på "miljøtræning" i Bork Havn med Jua. Privatfoto

- Der slutter vores undervisning også, og der får man som et fast ritual i læreingsprocessen ros og godbidder. Så da Jua fornyelig brækkede benet, var han helt tryg på træningstæppet, mens vi ventede ved dyrlægen for at få sat benet på plads, slutter Marianne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Mor og datter må  knokle hårdt for at sælge mindre tøj: Men de har fundet en lille sti ud af nedlukningsdepression

Annonce