Annonce
Vesterhavsposten

Martin griber murerskeen og bliver selvstændig i Lunde

Martin Larsen er ny selvstændig murer i Lunde, og har allerede ansat ekstra hjælp. - I coronatider kigger folk på, hvad der skal laves derhjemme, siger han. Der er også travlt i sommerhusbranchen med murerarbejde. PR-Foto: Jesper Christensen
For tre år siden var Martin langtidssygemeldt og gik på krykker på grund af gigt, nu er han selvstændig murer med fuld fart på og har lige ansat en mand mere.
Annonce

Lunde: 37-årige Martin Larsen fra Lunde har etableret sig som selvstændig murer. Han startede som murerarbejdsmand og var færdiguddannet i 2014 med topkarakterer og sølvmedalje.

- Jeg er gået 100 procent selvstændig med Lunde-Kvong Murerforretning og har allerede ansat en mand mere, 62-årige Palle Kristensen, der også er fra Lunde. Vi har meget at se til ligesom mange andre håndværkere i coronatiden, siger Martin Larsen.

Annonce

Flisearbejde i sommerhuse

Det er især lokalt og langs kysten, der lige nu er mange opgaver.

Nystartet murer Martin Larsen i Lunde har travlt. Det er især flisearbejde på badeværelser, der lige nu er stor efterspørgsel på. PR-Foto: Jesper Christensen

- Der er aldrig to dage, der er ens som murer. Vi har mange private renoveringsopgaver, især flisearbejde og særligt flisearbejde på badeværelser, siger Martin Larsen, der pt. har har travlt med netop den arbejdskategori i store pool-sommerhuse i Blåvand.

Annonce

Gigten der blev væk

Som murer er man afhængig af et godt helbred, for det er et fysisk krævende job.

- For tre år siden blev jeg ramt så voldsomt af gigt, at jeg måtte stavre rundt på krykker og var sygemeldt i fire måneder, siger Martin Larsen og tilføjer:

- Det var et mareridt, indtil de fandt frem til den rigtige medicin for mig. Jeg tog ned på sygehuset på krykker og efter kun en dags tid på den rette medicin, kunne jeg allerede gå ved egen hjælp. Ugen efter var jeg tilbage på fuldtid og har ikke kigget mig tilbage.


Jeg tog ned på sygehuset på krykker, og efter kun en dags tid på den rette medicin kunne jeg allerede gå ved egen hjælp. Ugen efter var jeg tilbage på fuldtid og har ikke kigget mig tilbage.

Martin Larsen, murer


Privat er Martin Larsen alenefar til Laura på fem år, der også bor i Varde med sin mor, og så har han en lille hobby, hvor han interesserer sig for whisky. Især de danske mærker Stauning og Thy.

- Men lige nu som nystartet selvstændig går det meste altså op i arbejde og derudover at være sammen med min datter og vennerne, slutter Martin Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Mor og datter må  knokle hårdt for at sælge mindre tøj: Men de har fundet en lille sti ud af nedlukningsdepression

Annonce