Annonce
Vesterhavsposten

Mennesker mødes i Nørre Nebel over mad fra mange lande

Spændende mad på den internationale buffet giver god grobund for snak mellem mennesker fra mange lande. Billedet er fra en fællesspisning i en anden by. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Nørre Nebel: Røde Kors inviterer til "Middag på tværs af landegrænser" lørdag 25. januar kl. 12-17 på skolen i Nørre Nebel.

Her laver et hold af "kokke" fra flere lande retter fra hver deres hjemegn, så man kan vente nye og spændende smagsoplevelser.

Man kan købe billet til middagen senest 17. januar i Røde Kors-butikken i Bredgade 18A.

Samtidig er Røde Kors på udkig efter danske familier og enkeltpersoner, som vil være netværksfamilier for flygtninge og tilflyttere fra for eksempel Polen og Ukraine i lokalområdet. Det er op til parterne selv at bestemme, hvad man skal lave sammen.

- Mange af de tilflyttere, vi har, er unge mennesker med børn, og disse børn mangler på en eller anden måde kontakten til den lidt ældre generation. Vi svarer gerne på spørgsmål til middagen, men man er selvfølgelig meget velkommen, selvom man ikke ønsker at være netværksfamilie, siger Marianne Elmgren fra Røde Kors i en pressemeddelelse.

Hun kan kontaktes på telefon 5121 8828.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce