Annonce
Vesterhavsposten

Nørre Nebel opfordrer til at handle lokalt med et helt specielt gavekort

Butiksejer og sekretær i NNHH Bente Møller og alle de andre i det lokale handelsliv i Nørre Nebel, håber på stor opbakning til at handle lokalt ved køb af fordelagtige gavekort den 30. april. Arkivfoto: Karin Kjærsgaard

Nørre Nebel: Nørre Nebel Håndværk & Handelsstandsforenings bestyrelse vil have gang i den lokale handel. Det gør de med et fordelagtigt tiltag.

- Torsdag den 30. april sælger vi fra brugsen, i tidsrummet klokken 17-19, 300 gavekort til byens topbutikker til en værdi af 750 kroner, men du betaler kun 500 kroner, siger Bente Møller, som er sekretær i NNHH og ejer af byens skobutik JA Sko, og tilføjer:

- Det er efter først til mølle-princippet med salg af gavekort og max et gavekort per kunde, og vi opfordrer til, at at de bliver brugt inden den første juni. Det må da være alletiders ide til mors dag.

Alt er forandret

Ellers er ingenting, som det plejer i Nørre Nebel. Slet ikke det lokale handelsliv:

- Vi får god støtte af de lokale handlende, ros til dem, og der har da også været en del danske sommerhusgæster, siger Bente Møller, der sælger sko i en mængde som i vinterhalvåret fra hendes butik.

Indtil videre er den store by night-event aflyst, men er der noget, der ændrer sig efter den 10. maj, så er de klar i Nørre Nebel med en mere skrabet udgave.

Indtil da håber bestyrelsen i NNHH på kødannelse (med afstand...) den 30. april i brugsen til fordelagtige gavekort med en model, som ligner den i Oksbøl by, som de allerede har haft stor succes med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Annonce