Annonce
Vesterhavsposten

Nørre Nebel: Så skal der trænes funktionelt på alle etager

Centerleder Søren Bloch glæder sig til at kunne vise det færdige byggeri frem til foråret, der udvider Form og Fritid i Nørre Nebel med 1000 kvadratmeter fordelt på to etager, hvor der blandt andet kommer squashbaner, lokale til funktionel træning og e-sport. Foto: Tatjana Johnsson
Til foråret står en udvidelse klar i to etager i Form og Fritid i Nørre Nebel. Et byggeprojekt til 10 millioner kroner.
Annonce

Nørre Nebel: Nørre Nebels idrætscenter Form og Fritid er i fuld gang med en stor udvidelse fordelt på små 1000 kvadratmeter i to etager. Et byggeri til i alt 10 millioner kroner. Med blandt andet squashbaner, aktivitetslokale, e-sport- og handicapfaciliteter. Til gavn for området, byens borgere, men også for tilrejsende turister.

Form og Fritid i Nørre Nebel udvider fitnesscentret i området ud mod boldbanerne. Byggeriet forventes at stå færdigt allerede til marts 2021. Den lokale opbakning har været enorm - også økonomisk fra blandt andet Sparekassen for Nørre Nebel og Omegns side. Fra venstre: Lisbeth Hansen, afdelingleder og direktør Sidsel Marie Løvvang som repræsentanter for den lokale sparekasse flankeret af centerleder Søren Bloch. Foto: Tatjana Johnsson

- Nu sker det endelig, siger centerleder Søren Bloch, mens han viser rundt udenfor på byggepladsen en kold vinterdag. Et udvidende byggeri, der har været i støbeskeen de sidste fire år.

Annonce

Fremtidens træning

I fremtiden byder Form og Fritid på et større fitnesscenter med blandt andet squashbaner, et aktivitetslokale til for eksempel funktionel sport med crossfit eller lignende træning, hvor der er plads til til at slå sig løs med træningsredskaber lige fra sjippetov til boksebolde, wall-balls (op ad væggen træning) og tovtræning.

Søren Bloch og alle de andre kollegaer i Form og Fritid, ser frem til at arbejde med sundhed og motion i mere optimale rammer. Arkivfoto: Annette Enevoldsen

Derudover er der plads til sportsgrene som taekwondo og yoga samt et stort område til e-sport, og der er taget højde for gode handicapfaciliteter i tilbygningen.

- Lige nu er det især vores fitnesscenter, der har behov for mere plads, da der er ventetid på maskinerne og ikke plads til udfoldelse på gulvet i større stil. I dag træner man mere alsidigt og varieret styrketræning end for et par år siden, siger Søren Bloch.


Vi glæder os i Form og Fritid til at kunne tilbyde mange flere aktiviteter og opdaterede træningsformer.

Søren Bloch, centerleder


Annonce

Fundraising i stor stil

- Vi er heldige at have Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn økonomisk i ryggen til at støtte byggeriet, men vi har også haft en fundraiser indover, der har hjulpet os med at søge mange andre fonde.

Målgruppen for byggeriet er kort sagt alle, der vil holde sig i gang og i form fysisk unge som ældre og alle derimellem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce