Annonce
Vesterhavsposten

Niårige Rasmus vil gerne have sin familie med på skinnecyklerne

Forældre til 0.-3. klasse på Blåbjerg Friskole har taget godt imod en ny tilgang til udeundervisning de seneste fem uger, hvor eleverne to gange i ugen, har gået Jylland rundt i nærområdet. Mere end 1000 kilometer.
Annonce

Stausø/Henne Stationsby: Niårige Rasmus Kircheiner har de seneste fem uger været rundt i sit nærområde med friskolen, hvor han har oplevet blandt andet seværdigheder, steder, dyr og fauna, som, han end ikke anede, eksisterede.

- Jeg glæder mig til at få ferie, så vil jeg tage min familie med på skinnecyklene i Nørre Nebel, siger han, der ikke kendte dem i forvejen.


Det kan godt være, at idrætstimerne er sløjfet på grund af corona, men de får da i den grad rørt sig i dette projekt.

Randi Kircheiner


- Jeg synes, at Rasmus er kommet hjem og har fortalt om rigtig mange oplevelser. Han var også vældig betaget af et stort geddekranie ved Filsø, som gruppen havde fundet, og så har han været vild med og udfordret af at tælle kilometer, siger Rasmus' mor Randi Kircheiner, der til daglig er økonomikonsulent ved Varde Kommune, og tilføjer:

- Det kan godt være, at idrætstimerne er sløjfet på grund af coronoa, men de får da i den grad rørt sig i dette projekt, og vi er som forældre blevet meget opdaterede på Jylland generelt. Forleden fortalte Rasmus, at ved Skagens top, Grenen, mødes Vesterhavet og Kattegat, det er da imponerende viden i den alder.

- I går afsluttede vi de ni ekspeditioner på toppen af Gråmulebjerg, hvor vi kunne se helt over til mange af de steder, vi har besøgt på det sidste, siger Rasmus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce