Annonce
Vesterhavsposten

Ninna springer ud som personlig træner i Nørre Nebel

Et forløb hos Ninna Christensen i Form og Fritid tager en til tre måneder. Lige gyldigt om det er et vægttabsforløb eller noget helt andet. Privatfoto.
Nyuddannet fysioterapeut fra Sønder Bork, Ninna Christensen, tilbyder træningsforløb i Form og Fritid. Lige gyldigt om du lider af diabetes, skal tabe dig eller har ondt i ryggen.

Nørre Nebel/Sønder Bork: 24-årige Ninna Christensen er fysioterapeut, og så er hun det nye ansigt i Form og Fritid i Nørre Nebel.

Kom i form med Ninna Christensen i Form og Fritid i Nørre Nebel, der gerne arbejder skæve tidspunkter for at give folk mulighed for en sundere livsstil.

- Jeg er nyuddannet fysioterapeut fra Holstebro, og der mangler 6000 jobs i mit fag på landsplan, så jeg kørte rundt med ansøgninger og havde vel været tyve steder, indtil det lykkedes med en ansættelse i Form og Fritid som personlig træner.

Personlig træner er i denne sammenhæng et vidt begreb.

Annonce

Træningsforløb

Et træningsforløb varierer fra en til tre måneder hos Ninna Christensen i Form og Fritid i Nørre Nebel.

- Jeg brænder rigtig meget for at hjælpe folk alt efter deres behov og skavanker, om det nu er noget muskulært eller diabetes, siger Ninna Christensen og tilføjer:


Jeg brænder for at hjælpe folk alt efter deres behov og skavanker, om det nu er noget muskulært eller diabetes.

Ninna Christensen


Fysioterapeut Ninna Christensen er lige startet som personlig træner i Form og Fritid i Nørre Nebel. Privatfoto

- Det er vigtigt at få de rigtige ressourser til at komme videre uanset, hvad man fejler, og fornylig fik jeg selv hjælp til nye løbeteknikker, der er altid en vej.

Træning skal være sjovt, og skal serveres skræddersyet til folk. Især dem med smerter og skavanker, har brug for et forløb, der er til at overskue. Privatfoto

Ninna Christensen er også glad for den sparring, hun får med en kollega som centerleder assistent Betina Christensen, der også er uddannet fysioterapeut.

Til rådighed aften og weekend

For Ninna Christensen er de skiftende arbejdstider ikke noget problem.

- Vi har ingen børn, og vores hund er min kæreste god til at gå på jagt med, så jeg vil gerne kunne være der for folk i Form og Fritid, når de har tid, om det så er aften eller en lørdag eftermiddag, siger Ninna Christensen, der vil ud og reklamere endnu mere for sit nye job.

Ninna Christensen er selv vild med at motionere og har lige fået hjælp til at forbedre sine løbeteknikker. Privatfoto

- Jeg har allerede oprettet en Facebookside i denne uge, og udover plakater i centret, smutter jeg da også forbi Brugsen og biblioteket med plakater. Men ellers kommer der nok også yderligere samarbejder op af stå hen ad vejen med måske lægehusene og fysioterapien her i  byen, for vi er her for at supplere vores ydelser.

Ninna Christensen har masser af overskud.

- Jeg vil virkelig gerne planlægge flere aktiviteter, når jeg har lidt mere overblik jobbet, hvor mange ting også skal tænkes anderledes i forhold til corona.

Hun elsker selv at motionere, og tager cyklen på arbejde.

- Det tager ikke mere end en en tyve minutters tid fra Sønder Bork, men af og til, når jeg skal have briksen med, eller vejret er dårligt, så er det i bil.

Find Ninna Christensens personlige Facebookside på: Træning og trivsel v/Ninna Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Annonce