Annonce
Vesterhavsposten

Ny forstander på Blaabjerg Pleje og Aktivitetscenter

Pia Lykke Gade er 41 år og klar til at være ny forstander på Blaabjerg Pleje og Aktivitetscenter i Nørre Nebel, der er drevet af Danske Diakonhjem. Foto: Tatjana Johnsson
Pia er ikke fremmed i jobbet som ny forstander i Nørre Nebel, da hun i flere år har været afdelingsleder på plejecentret.
Annonce

Nørre Nebel: Pia Lykke Gade er ny forstander på Blaabjerg Pleje og Aktivitetscenter i Nørre Nebel og overtager stillingen efter Rikke Strunge. Hun er uddannet sygeplejerske og har kørt mange år i sygeplejen i Lunde. Privat er Pia mor til tre døtre i alderen 10 til 19 år og bor sammen med Kim Schou i Varde.

- Jeg elsker den daglige kontakt med vores beboere og deres pårørende, siger Pia lykke Gade, der nyder at gøre en forskel.

Annonce

Frivillige gør en forskel

Plejecentret har mange faste aktiviteter i kalenderen lige fra jule- og forårsfester og grillaftener til gudstjenester, bankospil, syng sammen og fredagsbar.

- Vi er så heldige at have mange frivillige tilknyttet, siger Pia Gade Lykke, som glæder sig til at begynde i sit nye job på sin gamle arbejdsplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce