Annonce
Vesterhavsposten

Ny rengøringskvinde gør folk glade og elsker roen ved sit job

Anna Emilias Rengøring i Oksbøl er en nystartet virksomhed, hvor Anna Emilia Børlund Petersen kører ud med kost og spand og skurer og skrubber. Privatfoto
Det er ikke kun i naturen, hvor Anna Emilia går på vandreture med sin mand, at hun finder roen. Det gør hun også i sit nystartede erhverv med sit rengøringsselskab i Oksbøl.

Oksbøl: 37-årige Anna Emilia Børlund Petersen bor i Oksbøl og er oprindelig fra København. Hun flyttede til Vestjylland på grund af en kæreste tilbage i 2006, og nu er det her, hun har fundet roen med Dennis og deres fire sammenbragte børn i alderen 12-16 år.

- Jeg er lige startet som selvstændig med mit rengøringsfirma, Anna Emilias Rengøring, og har allerede travlt især her til en start med private kunder.

Annonce

Tid spiller en rolle

Anna Emilia har tidligere arbejdet på Oksbøl Kaserne for rengøringsfirmaet ISS og har været ansat på, hvad hun kalder, den bedste arbejdsplads, Plejecentret Poghøj i Oksbøl, hvor hun både gjorde rent på fællesområder, i lejligheder og hjalp til i plejen. Lokalt har hun også haft job i miniklubben på Samuelsgården.

Anna Emilia Børlund Petersen elsker naturen, og især er hun vild med at vandre i Norge med sin kæreste Dennis. Langt væk fra mobilnetværk og tæt på naturens vilkår, det giver hende styrke i krop og sind. Privatfoto

- Jeg har altid godt kunnet lide at gøre rent, og da jeg længe har drømt om at blive selvstændig med mulighed for at kunne råde mere over min tid, så var det bare nu, det skulle prøves, siger hun.

Anna Emilia vil gerne have flere erhvervskunder og kører gerne ud i en radius af cirka 30-55 kilometer.

Annonce

Naturen kalder

- Jeg går op i, at mine rengøringsmidler, og at andre materialer, er både miljøvenlige og bæredygtige, siger Anna Emilia, der er rigtig glad for naturen.

- Dennis og jeg er vilde med vandreture, og vi går gerne Norge tyndt, siger hun med et smil.

I naturen finde Anna Emilia den ro og sjælefred, som giver overskud og genopbygger sund energi.

Sådan ser en glad og udmatter Anna Emilia Børlund Petersen ud, efter hun har gennemført Vrøgumløbet. Det er Dennis Uhd Knudsen i baggrunden, Anna Emilias kæreste, der ser smilende til. Parret har fire sammenbragte børn og bor i Oksbøl. Privatfoto

- Jeg sætter mig ofte nogle mål, der har med fysikken at gøre, og det skal jeg også i forhold til mit job, så jeg kan holde rigtig længe, siger Anna Emilia og fortsætter:


Jeg sætter mig ofte nogle mål, der har med fysiske udfoldelser at gøre, og det skal jeg også i forhold til mit job, så jeg kan holde rigtig længe.

Anna Emilia Børlund Petersen, med nystartet rengøringsselskab


- Vi træner styrke, min kæreste og jeg, nede i fitness i Oksbøl, udenfor coronatider, og så satte jeg mig for at gennemføre og træne op til Vrøgumløbet på fire måneder, hvor jeg blandt andet løb mellem 16 til 18 kilometer flere gange i ugen.

Anna Emilia lever lidt ud fra devisen om, at modgang gør ikke kun nødvendigvis stærk, men gør også en klogere på alt det, livet handler om af op- og nedture.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce