Annonce
Vesterhavsposten

Nyt turismesamarbejde har fået bestyrelse og direktør

Liv Thøger-Aldahl tiltræder stillingen som turistdirektør pr 1. januar 2020. PR-foto: Leif Møller, ProVarde
Lisbeth Valther, Next Step Challenge, er formand for det nye turismesamarbejde i Varde og Ringkøbing Skjern kommuner. Liv Thøger-Aldahl bliver direktør
Annonce

Hvide Sande: Omkring 100 repræsentanter - heraf cirka 70 stemmeberettigede - for turismeerhvervet i Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuner mødte onsdag aften op til den stiftende generalforsamling i den fælleskommunale turismedestination, Destination Vesterhavet.

Her sagde de god for oprettelsen af én fælles turismedestination, Destination Vesterhavet, der har til formål at "skabe udvikling og vækst for turismeerhvervene i Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuner med afsæt i medlemmernes turismeerhvervsinteresser".

Et forberedelsesudvalg bestående af erhvervsrepræsentanter og politikere fra de to kommuner har arbejdet på at fastsætte principper, værdier og ambitioner for det fælles destinationsselskab, der målt på antallet af udenlandske overnatninger bliver Danmarks største.

Destination Vesterhavets bestyrelse. Fra venstre er det: Søren Lydig, Finn Christensen, Lisbeth Valther (formand), Erik Buhl, Hans Østergaard (næstformand), Liv Thøger-Aldahl (direktør), Søren Elbæk, Mette Bjerrum Jensen, Søren Laulund og Helle Møller Mikkelsen. På billedet mangler Anders Thygesen. PR-foto
Annonce

Her er den nye bestyrelse

Bestyrelsen for det nye turistsamarbejde består af Mette Bjerrum Jensen. Ringkøbing-Skjern Museum, Anders Thygesen, Esmark, Søren Lydig Kristensen, Keilberg Smykker, Lisbeth Valther, Next Step Challenge, Helle Møller Mikkelsen, Nymindegab Familie Camping og Finn Christensen, Feriekompagniet Blåvand.

Desuden har byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune udpeget borgmester Hans Østergaard og viceborgmester Søren Elbæk til bestyrelsen, mens Varde Kommune bliver repræsenteret af borgmester Erik Buhl og viceborgmester Søren Laulund.

Efter den stiftende generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig med Lisbeth Valther som formand og Hans Østergaard som næstformand.

Annonce

Her er den nye direktør

På mødet blev den nye direktør for Destination Vesterhavet præsenteret. Det er Liv Thøger-Aldahl, der er 47 år, opvokset i Skanderborg og uddannet cand.mag i medievidenskab i Aarhus. Hun har haft stillinger i København i blandt andet Wonderful Copenhagen og Dansk Industri.

- For Destination Vesterhavet er det vigtigt, at der kommer mange turister, der har et forbrug. Men det er samtidig også vigtigt, at de respekterer naturen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Vikingemad på Bork Havn

Annonce