Annonce
Vesterhavsposten

Oksbøl-frisør bliver bæredygtig og udvider med salon i Janderup

23-årige Mette Rose Johnsen bliver efter sommerferien indehaver af to frisørsaloner, når hun åbner nyt i Janderup. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen
Frisørsalonen Hair & Care i Oksbøl skifter navn og laver et partnerskab med det danske frisørkoncept Park Styling, der har fokus på bæredygtighed. Derudover har indehaver Mette Rose Johnsen endnu salon på vej i Janderup.

Oksbøl: På trods af at hun blot er 23 år gammel, har Mette Rose Johnsen til marts allerede været selvstændig i tre år, og i dag har hun tre ansatte i sin salon Park Hair & Care i Oksbøl. De to assistenter Line Langhoff og Mia Kristiansen samt frisøreleven Emmalie Melchiorsen.

Nu tager Mette Rose Johnsen salonen i en ny retning, når hun indleder et partnerskab med Park Styling, der er et dansk frisørkoncept med fokus på bæredygtighed og faglig udvikling.

Park Styling er et fællesskab af selvstændige frisører, hvor man deles om eksempelvis uddannelse og en nyudviklet skånsom produktserie, der kun føres af fællesskabets saloner og den tilknyttede webshop.

- Jeg vil gerne være med helt fremme i forhold til udvikling og mode, og her giver det nye partnerskab os rigtig mange fordele. Vi bliver en del af et professionelt fællesskab af selvstændige frisører, hvor faglighed og bæredygtighed skal gå op i en højere enhed. Det glæder jeg mig meget til, siger Mette Rose Johnsen.

Især muligheden for at kunne efteruddanne sig selv og sine ansatte gennem det nye professionelle netværk var tillokkende for Mette Rose Johnsen, hvilket hun mener ikke bliver prioriteret nok inden for branchen.

Park Styling: Bæredygtighed og kvalitet

Der stilles høje krav til en frisørsalon, som vil være en del af Park Styling universet, og det sker for at værne om den gode kundeoplevelse både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør.

 Park Styling fører sin egen serie af skånsomme produkter, hvor der er pant på emballagen. 

Desuden kan personalet hos de selvstændige frisører komme på kursus regelmæssigt og indgår også i et landsdækkende erfa-netværk med de andre partner-saloner. 

Der er flere end 50 Park Styling saloner landet over. Park Styling blev lanceret i 2018 og har hovedkvarter i Kolding.

- Det er lidt fladt inden for faget, siger hun.


Derfor hører jeg også meget gerne fra dygtige frisører, der gerne vil være en del af projektet.

Mette Rose JohnsenAnnonce

Åbner søstersalon i Janderup

Samtidig med, at der tages hul på det nye partnerskab, er Mette Rose Johnsen også i gang med at udvide forretningen. På den anden side af sommerferien åbner hun nemlig en søster-salon i Janderup, som skal have samme profil som salonen i Oksbøl.

Park Hair And Care overtager de samme lokaler ved siden af bageriet i Janderup, der tidligere huserede en anden salon, som lukkede sidste år.

Begge frisørsaloner kommer som noget nyt til at indgå i parterskabet Park, som betyder at de bliver endnu mere bæredygtige, samt at medarbejderne får bedre mulighed for sparring og efteruddannelse. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen

- Vi kan mærke presset her i Oksbøl, også fra kunder i Janderup. Vi har rigtig travlt i forvejen her, så vi har ikke kunnet hjælpe ret mange. Derfor er mål er at prøve det af og se. om der er det kundegrundlag, som jeg tror der er, siger Mette Rose Johnsen, og fortsætter:

- Derfor hører jeg også meget gerne fra dygtige frisører, der gerne vil være en del af projektet, siger Mette Rose Johnsen, der til at starte med leder efter én frisør og en elev, men er åben for at der kan blive tale om flere, hvis kundegrundlaget er til det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce