Annonce
Vesterhavsposten

Oksbøl: Lokal koncert med julekalendertema

Anja Møllerskov i hjemmet i Oksbøl er klar til at synge julen ind i Aal Kirke med et julekalendertema. Arkivfoto: Morten Nielsen
Annonce

Oksbøl: De musikalske venner Anja Møllerskov og Thomas Moesgaard i Oksbøl har dannet en juletrio med Jacob Jensen fra Esbjerg, og optræder den femte december i Aal Kirke i Oksbøl.

- Vi har valgt at underholde med et julekalendertema i år, som alle kan relatere til - ung som ældre, siger Thomas Moesgaard og tilføjer:

Thomas Moesgaard i Oksbøl, der også er indehaver af slikfirmaet Kiss Candy, spiller masser af musik i sin fritid med forskellige bands, som pianist. Nu kan han opleves i en lokal trio i Aal Kirke i Oksbøl. Arkivfoto: Tatjana Johnsson

- Her kan man høre et bredt repertoire fra sidst i 1970'erne og frem, som for eksempel Vinterbyøster og frem til vor tids Tinka melodi.

Thomas Moesgaard spiller klaver, Anja Møllerskov synger, og Jacob Jensen slår strengene an guitar.

Koncerten er kommet i stand i samarbejde med kirken, der trods pandemi håber at julefreden vil sænke sig, og alle får en god musikoplevelse med hjem i en anderledes juletid. Tilmelding nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce