Annonce
Vesterhavsposten

Ole flytter over til Knud

Blæst i håret og gennem butikken Hen House, hvor Ole Ringgaard holder flyttedag. Han lukker dørene op i oktober inde ved naboen i Grossistens lokaler midt på Nørre Nebels hoved- og handelsgade, hvor han fremover sælger sine populære gaveartikler og delikatesser. Foto: Tatjana Johnsson
Barndomsvennerne Ole Ringgaard og Knud Bach deler fremover adresse i Nørre Nebel med deres butikker samlet under et tag.
Annonce

Nørre Nebel: Ole Ringgaard og hans kone Dina bor i Ikast, men har butik i Nørre Nebel.

- Vi har drevet Hen House sammen i otte år. Dina arbejder ved siden af, men hjælper i weekenderne, og jeg elsker at være her i hverdagene, siger Ole Ringgaard og tilføjer:

- Det er Dina der helt klassisk mellem mand og kone er den kreative på holdet, og laver udstillinger og indretter i butikken.

Annonce

Flyttedag

Nu holder butikken flyttedag, og byder fremover på gaveartikler og delikatesser inde ved naboen, hvor Hen House rykker ind hos tøjbutikken Grossisten.

I en krisetid har Hen House i Nørre Nebel, anført af Ole Ringgaard, oplevet en stor fremgang, hvor folk gerne handler ind til hygge i familien med ekstra penge brugt på en god flaske vin eller en lækker marmelade.

- Knud og jeg (red. Knud Bach) er vokset op sammen og har kendt hinanden, siden vi var små drenge bare tre år gamle, siger Ole Ringgaard om status på at flytte ind hos naboen.


Vi har faktisk aldrig haft så god en sæson som denne sommer.

Ole Ringgaard


- Vi kommer til at kunne give vores kundekreds en forøget totaloplevelse med et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, siger han og tilføjer:

- Man kunne godt forestille sig, at tøj, gaveartikler og delikatesser supplerer hinanden, når hele familien er på shoppetur.

Annonce

Bedste sæson nogensinde

Ole Ringgaard har haft en god sommer og efterår trods coronakrisen.

- Vi har faktisk aldrig haft så god en sæson som denne sommer. Især med salg af gode vine og whisky og gin. Jeg tror, at folk hygger sig mere derhjemme omkring spisebordet og generelt indendørs som familie i en krisetid som nu, siger han.

Annonce

Jul året rundt

Det er især tyske turister, der kigge forbi Hen House og køber især lokale lækkerier.

I fremtiden vil butikken fokusere mindre på gaveartikler og mere på delikatesser som krydderier og vin.

- Men der er stadig mange tyskere, der køber julepynt året rundt, siger Ole Ringgaard, der går en tid i møde med travlhed og bestillinger af gavekurve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce