Annonce
Vesterhavsposten

Oleksandra møder nye venner i ungdomsklubben

Oleksandra Bugela er flyttet fra Ukraine til Nørre Nebel for otte år siden, hvor hun er glad for at gå i ungdomsklubben. Arkivfoto: Nikoline Damgaard Mathiasen.
Ungdomsklubben samler en stor skare af unge i Nørre Nebel, der gerne vil være sammen både for at slappe af i en hyggesofa eller sammen om en af de mange aktiviteter, som huset indbyder til.

Nørre Nebel: Oleksandra Bugela er 14 år og går i ottende klasse i Nørre Nebel. Hun har de sidste par år gået i den lokale ungdomsklub.

- Vi har en rigtig god ungdomsklub, der ligger ovenpå biblioteket midt i byen. Der er mange aktiviteter, men lige nu i coronatid, hvor vi ikke bare kan komme forbi en af de tre aftener, der er åbent, så er jeg der ikke så meget som sidste år, fordi jeg også har et job i et pizzeria at passe, siger Oleksandra Bugela, der er fra Ukraine.

For Oleksandra Bugela handler det om at hygge og slappe af.

Annonce
Oleksandra Bugela synes det er fedt med de mange aktiviteter i Nørre Nebel ungdomsklub. Også dem ud af huset med for eksempel bowling og kanoture. Privatfoto

- Der er flere rum med store sofaer, hvor man bare kan hænge ud og snakke og se lidt tv sammen eller spille Playstation, siger Oleksandra Bugela, der også rigtig godt kan lide at spille pool i klubben.

Hun har ikke aftaler i forvejen.

- Jeg går bare ned i ungdomsklubben og ser, hvem der er der, siger Oleksandra Bugela og tilføjer:


Jeg går bare ned i ungdomsklubben, og ser hvem der er der. På den måde kommer man også til at lære helt andre fra skolen at kende, end dem jeg normalt ses med.

Oleksandra Bugela


- På den måde kommer man også til at lære helt andre fra skolen at kende, end dem jeg normalt ses med, og det er fint.

Oleksandra Bugela kan også godt kan lide at deltage i de mange aktiviteter, der foregår ud af ungdomsklubben. Lige fra kanoture til bowling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce