Annonce
Vesterhavsposten

Oppe i årene: Forening med fiskerbåde har brug for yngre kræfter

Bent Poulsen slutter som formand for V6 efter 17 år. Foreningen står for kutter, sejlbåde og gafpramme ved esehusene i Nymindegab. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Nymindegab: Foreningen, der står bag kutter, sejlbåde og gafpramme ved esehusene i Nymindegab, har brug for nye – og meget gerne yngre – medlemmer.

Det fortæller Bent Poulsen. Han har været formand for V6, som foreningen hedder, i 17 år.

- Jeg sagde sidste år på generalforsamlingen, at i år er det definitivt slut. Jeg har lige rundet 75 år, siger Bent Poulsen.

Der er kandidater i den syv mand store bestyrelse, der kan tage over på formandsposten – men, så bliver der i givet fald huller i den anden ende, for ud over Bent Poulsen har endnu et bestyrelsesmedlem meldt sin afgang.

- Vi må erkende, at bestyrelsen har en let aldrende sammensætning. Vi skal gerne have en fornyelse med lidt yngre medlemmer, siger Bent Poulsen.

V6 har omkring 100 medlemsfamilier. Medlemskab koster 150 kroner om året, og giver, udover fri ret til at bruge esehusene, adgang til at ro i gafprammene og til at komme med på de 4-5 årlige ture, V6 sejler med medlemmer.

Generalforsamlingen er onsdag 19. februar klokken 19.30 på Nymindegab Museum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce