Annonce
Vesterhavsposten

Outrup Boldklub skyder stolt brystet frem

Selv om Nikolaj Lund spiller i EfB, så er hans favoritklub Manchester United, hvor også hans yndlingsspiller er. Det er Marcus Rashford. Foto: Henrik Reintoft
Formand Brian Christiansen fra Outrup Boldklub glæder sig over, at klubben har fostret et så stort talent som Nikolaj Lund, der har tegnet kontrakt med EfB.

Outrup/Esbjerg: Sydvestjyllands store fodboldstolthed har i årtier været EfB fra 1924. Fem danske mesterskaber og tre pokalsejre kan klubben bryste sig med.

Og brystet er også noget, som Brian Christiansen skyder frem, når talen kommer på Nikolaj Lund på 15 år,  der netop har skrevet en treårig kontrakt med EfB. Nikolaj Lund spillede de fem første år i Outrup Boldklub.

Som formand i Outrup Boldklub siden 1994 kan Brian Christiansen ikke andet end være stolt over, at klubben har fostret et så stort talent som Nikolai Lund. Arkivfoto: John Randeris

- Det er noget af et nåleøje at komme igennem, når du skriver kontrakt med EfB, siger Brian Christiansen, der er formand for Outrup Boldklub.

Annonce

Roligt gemyt

Som formand siden 1994 for Outrup Boldklub kender han naturligvis Nikolaj Lund.


Så bliver man stolt som formand, at en så lille klub kan få en spiller så langt. Jeg håber, han kan nå langt og bide sig fast på førsteholdet.

Formand Brian Christiansen, Outrup Boldklub


- Så bliver man stolt som formand, at en så lille klub kan få en spiller så langt. Jeg håber, han kan nå langt og bide sig fast på førsteholdet, siger Brian Christiansen,

Om Nikolaj Lund som fodboldspiller siger han:

- Han er et roligt gemyt og er ikke en vildbasse, men han har et stort gåpåmod. Det kræver sit at forlade sine kammerater og gå på Vitaskolen i Esbjerg.

Annonce

Næste kontrakt er målet

Akademichef Lars Wind fra EfB giver den lige en ekstra perspektivering;

- Han er på arbejde nu. Det er hans job i stedet for af være flaskedreng i brugsen.

Nikolaj Lund er meget bevidst om opbakningen fra sin familie, da han fodboldkarriere fylder en del. Fra venstre ses Mads (19), Tina Lund (44), Mathilde (13), Kjeld Krukow Lund (52) og Nikolai Lund. Foto: Henrik Reintoft


Han glæder sig over den udvikling, som Nikolaj Lund har gennemgået i EfB.

- Han får en kontrakt, fordi vi ser et potentiale i ham, siger Lars Wind.

Men en kontrakt har to sider. Spilleren og EfB, der begge skal udvikle sig med et mål for øje.

- Nu skal vi gøre hinanden bedre, for at han kan få sin næste kontrakt, siger Lars Wind.

Den nuværende kontrakt udløber med udgangen af 2023. Da vil Nikolaj Lund være 18 år og kan få sin første seniorkontrakt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce